«Στην πράξη.gr» άνθρωποι με όραμα!

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη παρουσιάζει ανθρώπους που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν, την Κυριακή 8 Απριλίου στις 12.30μ.μ. στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συζητούν με τον διεθνώς διακεκριμένο καθηγητή Ναυπηγικής Aπόστολο Παπανικολάου τα προβλήματα του ναυπηγικού κλάδου στην Ελλάδα, τους λόγους που ο κλάδος αυτός έχει μαραζώσει και για ποιο λόγο ακόμη και τα ναυπηγεία της Ρουμανίας θεωρούνται πιο αξιόπιστα.

«Πιστεύω πως η ζωή είναι ένα σύνολο

πραγμάτων και οφείλουμε να παίρνουμε γεύσεις...» υποστηρίζει ο κ.Παπανικολάου.

Ο ηθοποιός Κώστας Γάκης ξεναγεί τους τηλεθεατές στο μάθημα του αυτοσχεδιασμού, λέει πως κατεβαίνει στους δρόμους μαζί με όλους τους Έλληνες και διεκδικεί με ζήλο τα όνειρα του όσο δύσκολο κι αν είναι: «Η πολυτέλεια δεν είναι μόνο στην τιμή. Η πολυτέλεια είναι στο γούστο.»

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Στάϊνχαουερ, ξεναγεί στον κόσμο του λικέρ μαστίχας, περιγράφει τις τρομακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει προσπαθώντας να διεισδύσει σε ξένες αγορές και παροτρύνει να αγαπήσουν τα ελληνικά προϊόντα: «Νομίζω πως το βασικό μας λάθος είναι ότι δεν έχουμε υπομονή. Οι εξαγωγές θέλουν απίστευτη υπομονή.»

Ο συλλέκτης έργων τέχνης Δημήτρης Τσίτουρας, αναπολεί την Ελλάδα του Σεφέρη και του Τσαρούχη και μοιράζεται μαζί μας ιστορίες σα βγαλμένες από ταινία. « INCLUDEPICTURE "https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif" \* MERGEFORMATINET Όταν κάποιος στριμωχθεί μπορεί να αλλάξει. Θέλω να ελπίζω ότι θ΄ αλλάξει, δεν γίνετε διαφορετικά. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.» ισχυρίζεται ο κ.Τσίτουρας.

Παρουσίαση –Αρχισυνταξία: Σύλβια Κλιμάκη

Επιμέλεια Εκπομπής: Χρύσα Τσίχλη

Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Πηγή

Δημοσιογραφική Ομάδα: Χρύσα Τσίχλη, Ελένη Πηγή, Ελισάβετ Σεργιάδου 
Σκηνοθεσία: Γκρατσιέλλα Kανέλλου

Μοντάζ: Άρης Τριανταφύλλου

Keywords
Τυχαία Θέματα