Σκιαδαρέσης: Δε θεωρώ ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι που δεν γίνονται σήριαλ

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φέτος θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά που θα προβάλει το Mega «Οι βασιλιάδες» και στη θεατρική παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη. Οξύμωρο;» στο θέατρο Κόρονετ. Ο ηθοποιός μίλησε στο Βήμα για τη νέα σειρά του Mega αλλά και την κατάσταση που

επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

- Στην τηλεόραση κάποιοι συνάδελφοί σας την περίοδο των παχιών αγελάδων επωφελήθηκαν και έκαναν τις αρπαχτές τους...

«Ναι, έγινε. Στον δικό μας χώρο όμως δεν ένιωθα ότι συμβαίνει αυτό που συνέβαινε γύρω μας, δηλαδή το "δεν με ενδιαφέρει πώς πάνε οι άλλοι, φτάνει εγώ να κονομήσω". Μας ενδιέφερε να πηγαίνουν καλά οι δουλειές όλων. Να πηγαίνουν όλα καλά, και τα σίριαλ και τα θέατρα».

- Τι δεν πήγε καλά και ξαφνικά συρρικνώθηκε η ελληνική μυθοπλασία;

«Αυτό είναι από τα σκοτεινά σημεία τα οποία δεν μπορώ να ερμηνεύσω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τέτοια ένδεια χρημάτων που δεν μπορεί να γυριστεί μια σειρά! Θεωρώ ότι γενικότερα δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα. Μου φαίνεται πολύ ύποπτο πώς από τη μία στιγμή στην άλλη χάθηκαν τα χρήματα...».

- Γιατί το λέτε; Δεν ήταν αναμενόμενο να σκάσει κάποια στιγμή ένα σύστημα το οποίο λειτουργούσε κάτω από συνθήκες φούσκας;

«Συμφωνώ ότι είχαμε κάνει κατάχρηση. Αλλά έχουμε περάσει τελείως πια στο άλλο άκρο».

- Νιώθετε τυχερός που έχετε δουλειά;

«Δεν ξέρω. Το να έχεις δουλειά σήμερα δεν σημαίνει ότι θα έχεις κι αύριο. Ακόμη και τα πιο αξιόπιστα κανάλια κόβουν πλέον δουλειές από τη μία στιγμή στην άλλη ή δεν πληρώνουν. Μπορεί να είμαι τυχερός που έχω δουλειά αλλά και άτυχος γιατί μπορεί να δουλεύω τσάμπα».

- Συμμετέχετε στη νέα καθημερινή σειρά του Mega «Βασιλιάδες». Ποια είναι η πρώτη αίσθηση από τα γυρίσματα;

«Είναι κωμωδία και πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπής. Έχει ανατροπές και ενδιαφέρον. Αυτό ήταν κάτι που με ιντριγκάρισε, όπως και το γεγονός ότι είναι κωμωδία».


Keywords
Τυχαία Θέματα