Πρωταγωνιστές Βασιλιάδων: Δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή

Αυλαία ρίχνουν την Τετάρτη οι Βασιλιάδες και δύο από τους πρωταγωνιστές, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος μίλησαν στο TV Έθνος για την φετινή εμπειρία τους.

Την Τετάρτη οι «Βασιλιάδες» βγάζουν το στέμμα τους και ήρθε η ώρα του απολογισμού. Ηταν δύσκολη χρονιά ακόμη και για σας;

Πάνος: Η ώρα του απολογισμού για μένα σε ό,τι αφορά τους «Βασιλιάδες» δεν έχει έρθει ακόμα. Είναι κάτι που θα γίνει αργότερα και όταν έχουν κοπάσει όλα αυτά που γίνονται. Ηταν μια χρονιά δύσκολη

και δυσάρεστη. Βρίσκομαι στην αρχή της καριέρας μου και είναι ό,τι χειρότερο για μένα να προχωρώ έχοντας διαρκώς το αίσθημα της ανασφάλειας, της μιζέριας, της εσωστρέφειας. Είμαι ένας καλλιτέχνης που τώρα διαμορφώνεται και αν αυτό συμβεί, όπως και για όλα τα παιδιά της δικής μου γενιάς, με ανασφάλεια και μιζέρια, καήκαμε!

Κατερίνα: Ηταν μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και στη συνέχεια καταστράφηκαν τα πάντα. Ευτυχώς, αυτό που δεν καταστράφηκε ήταν η αγάπη όλων μας γι' αυτήν τη δουλειά και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Βλέποντας όλη αυτή την αγάπη του κόσμου για τους «Βασιλιάδες», δεν μπορείς έτσι εύκολα να τους... πετάξεις στα σκουπίδια. Ο στόχος για μας ήταν να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας και να καταφέρουμε να κρατήσουμε καλή συντροφιά στον κόσμο -και ο στόχος αυτός επετεύχθη. Για εμένα, αυτό έχει τελικά σημασία.

Αναφέρεστε στα οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η σειρά. Εχει πάρει κανείς από εσάς κάποιο έναντι από αυτά που του οφείλονται;

Πάνος - Κατερίνα: Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή!

Επομένως, το τι θα γίνει από Οκτώβριο είναι κάτι που εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα;

Κατερίνα: Ακριβώς και πιστεύω πως πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα περισσότερο. Ούτε αν θα πληρωθούμε, ούτε πότε, ούτε τι θα γίνει του χρόνου. Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη και η ελπίδα. Κάποτε δουλεύαμε και ήταν φυσικό το ότι θα πληρωθούμε. Τώρα όταν δουλεύεις και πληρώνεσαι και μάλιστα και στην ώρα σου, είσαι άξιος συγχαρητηρίων! Απίστευτο!

Πάνος: Είναι όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα όλο αυτό το πρόβλημα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, έτσι ώστε η πτώση να είναι όσο το δυνατόν πιο καταστροφική. Γι' αυτό και αποφάσισα κάποια στιγμή να μιλήσω και να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν αποδειχθεί στη συνέχεια, για εμένα, καταστροφικό. Ομως, έχω μάθει να μιλάω για να είμαι ζωντανός, για να δείχνω στους άλλους ότι δεν κοιμάμαι και ότι είμαι ξύπνιος.

Με όλα αυτά, ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;

Κατερίνα: Το να μας αφαιρεθεί το δικαίωμα στο όνειρο. Γι αυτό και όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, προσπαθώ διαρκώς να κάνω υπομονή και να ελπίζω. Η πίστη και η ελπίδα είναι το τελευταίο μας προπύργιο. Αν χαθούν αυτά, θα χαθούν τα πάντα!

Πάνος: Oταν σταματά το όνειρο, σταματά και η ζωή. Ετσι, λοιπόν, δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να με «σκοτώσει»! εν ξέρω, όλη αυτή η αδικία με τρελαίνει! Θέλω να δω

Keywords
Τυχαία Θέματα