Ποιά σέξι ηθοποιός λέει ότι επιζητά τις ερωτικές σκηνές;

«Δεν είμαι μεγάλη φαν των σκηνών που έχουν να κάνουν με τις νομικές διαδικασίες», λέει η σέξι πρωταγωνίστρια...

Η Σάρα Ράχι πρωταγωνιστεί στην αμερικάνικη σειρά «Fairly Legal» και προσθέτει: «Είμαι προστατευτική απέναντι στον ρόλο μου»

Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη στις 9.00 μ.μ. στο Universal Channel-OTE TV ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς «Fairly Legal», που έχει χαρακτηριστεί ως η ένωση του «Sex and the city» με το «Νόμος και Τάξη».

Κεντρικό πρόσωπο είναι η Κέιτ Ριντ, την οποία υποδύεται η Σάρα Σάχι, μια πρώην δικηγόρος και νυν δικαστικός μεσολαβητής στο οικογενειακό δικηγορικό γραφείο. Με μεγάλη πίστη στη δικαιοσύνη χρησιμοποιεί τις νομικές της γνώσεις προς όφελος των συνανθρώπων της, ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Η σέξι και πολλά υποσχόμενη πρωταγωνίστρια Σάρα Σάχι μιλά για τη σειρά στο «Εθνος»:

Με ποιον τρόπο εξελίχθηκε η ηρωίδα σας μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια;

Συνεχίζει να είναι ένα «μαύρο χάλι». Ολα στη ζωή της Κέιτ είναι άνω-κάτω και νομίζω ότι αυτό είναι κομμάτι από τη γοητεία της. Εχει μια παιδικότητα, για την οποία, όμως, θα τιμωρηθεί. Παρότι είναι εντελώς αντισυμβατική, στο τέλος της ημέρας αντιλαμβάνεται ότι ζει σε μια τελείως συμβατική και «εταιρική» κοινωνία που την τιμωρεί για τη συμπεριφορά της.Από την άλλη κάνει πολλά λάθη και πάντα τη γλιτώνει, και γι' αυτόν τον λόγο θες να τη χαστουκίσεις. Από την αρχή πίστευα ότι η Κέιτ Ριντ είναι ο τύπος του ανθρώπου που θες να την αγκαλιάσεις και στο ένα λεπτό να τη χαστουκίσεις.

Επιζητώ τις... ερωτικές σκηνές

Προτιμάτε περισσότερο το συναισθηματικό κομμάτι της σειράς ή το «νομικό»;

Δεν είναι μυστικό ότι δεν είμαι μεγάλη φαν των σκηνών που έχουν να κάνουν περισσότερο με τις νομικές διαδικασίες. Αγαπώ και μου αρέσει πολύ να παίζω τις συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές που είναι προσανατολισμένες στις διαπροσωπικές σχέσεις και εμπεριέχουν ρομαντισμό.

Είστε παντρεμένη. Αποφεύγετε τις ερωτικές σκηνές στην οθόνη;

Οχι, καθόλου. Επιζητώ ερωτικές σκηνές ακριβώς επειδή είμαι παντρεμένη. Πάντα είναι αμήχανες αυτές οι σκηνές γιατί πρέπει να φανεί οικειότητα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Για την ακρίβεια «εκβιάζεται» από δύο ανθρώπους μια οικειότητα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, τη στιγμή που γύρω βρίσκονται εκατό άνθρωποι. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι διασκεδαστικές οι ερωτικές σκηνές.

Ο γιος σας όταν παρακολουθεί τη σειρά αναγνωρίζει τη μαμά του;

Αντιλαμβάνεται ότι είστε πρωταγωνίστρια; Νομίζω πως όχι, επειδή είναι μικρός ακόμα. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι τηλεόραση, αλλά οικογενειακά βίντεο, όπως αυτά που γυρνάμε στα γενέθλιά του. Νομίζει ότι η τηλεόραση είναι οικογενειακά βίντεο...

Πόσο συμμετέχετε στη δημιουργία του ρόλου σας; Πόσο δημιουργικό έλεγχο έχετε;

Σχεδόν καθόλου, αλλά ασκώ την επιρροή μου. Είναι μια διαρκής πράξη συνεργασίας μεταξύ εμού και των δημιουργών. Συνεργάζομαι με τους σεναριογράφους και είμαι προστατευτική απέναντι στον ρόλο μου. Δεν αποφασίζω, αλλά η γνώμη

Keywords
Τυχαία Θέματα