Πίσω στο Σπίτι - Κλινική Περίπτωση: Συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν;

Αβέβαιο παραμένει τα μέλλον των δύο επιτυχημένων σειρών του Mega «Πίσω στο Σπίτι» και «Κλινική Περίπτωση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, το κανάλι έχει δηλώσει την πρόθεσή του να δώσει το πράσινο φως στα δύο σήριαλ, όμως το τοπίο παραμένει ακόμα θολό. Η συνέχιση τους θα εξαρτηθεί από το αν οι συντελεστές θα δεχτούν να συναινέσουν σε νέες μειώσεις, αφού η τακτική του καναλιού φαίνεται να είναι: πρώτα «κούρεμα» και μετά το «οκ»

για νέα σεζόν.

Το μέλλον των δυο σειρών θα κριθεί τις επόμενες μέρες αφού το κανάλι ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τις εταιρείες παραγωγής Καραγιάννης και ΣΙΑ (Κλινική Περίπτωση) και On- Noir Production (Πίσω στο σπίτι).

Όπως αναφέρει η Espresso, οι συντελεστές του «Πίσω στο Σπίτι» περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και το γεγονός ότι οι τηλεθεατές στριμώχνονται για να μπούνε στο «Σπίτι» δίνει μια νότα αισιοδοξίας. Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά σημειώνει μέσο όρο 42,3% στο σύνολο και 42,3% στο νεανικό κοινό.

Το ερώτημα που μένει είναι αν θα γίνουν δεκτές οι νέες μειώσεις και αν θα δεχτούν να υπογράψουν οι πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων είναι ο Γιάννης Μπέζος, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα