Οικονομάκου: Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα μόνο για την εξωτερική μου εμφάνιση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό «Εγώ» η Αθηνά Οικονομάκου που είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν ιδιαίτερα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη Ζωή της Άλλης.

Μίλησε για τη συμμετοχή της στα «Κλεμμένα Όνειρα» και δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι τα καθημερινά σήριαλ έχουν κάποια ποιοτική διαφορά από τα εβδομαδιαία και δεν φοβάται μήπως χαρακτηριστεί ηθοποιός της σαπουνόπερας.

«Τα καθημερινά σήριαλ δεν έχουν καμιά ποιοτική διαφορά από τα εβδομαδιαία. Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Επίσης, αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν περιθώρια να πω «όχι». Δεν σκέφτομαι ότι, για να μην κακοχαρακτηριστώ, πρέπει να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω.»

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι τον πρώτο της ρόλο τον είχε πάρει καθαρά και μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. «Σίγουρα η εμφάνιση μου, μου έχει ανοίξει πόρτες. Ειδικά στο συγκεκριμένο επάγγελμα, παίζει σημαντικό ρόλο. Ξέρω ότι τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν είχα αποφοιτήσει καν από τη δραματική σχολή και δεν είχα καθόλου εμπειρία. Για τις υπόλοιπες δουλειές μου, όμως, δεν μέτρησε η εμφάνιση μου. Το παν είναι ο επαγγελματισμός και το πόσο καλό παιδί είσαι».


Keywords
Τυχαία Θέματα