Οι ταινίες του Σαββατοκύριακου στο Weekend 4 Movies

Πλούσιο το κινηματογραφικό μενού και αυτό το Σαββατοκύριακο στο MEGA.

Άψογες χορογραφίες και ξέφρενους ρυθμούς σε hip hop μουσική θα απολαύσουμε στην ταινία «STEP UP 2: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ» που θα δούμε στο Weekend 4 Movies αυτή την εβδομάδα.

Στην ταινία «ΨΥΧΩΣΗ» ένας άνδρας, επιτυχημένος επαγγελματικά και οικογενειακά, βλέπει την ζωή του να ανατρέπεται, από μια υπάλληλο, που έχει ψύχωση μαζί του.

Τρεις "losers", που σε όλη τους τη ζωή,

οι άλλοι τούς πουλάνε νταηλίκι, αποφασίζουν να μην το ανεχτούν άλλο, στην ταινία «H ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ LOSERS».

STEP UP 2: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Μουσική νεανική αμερικανικής παραγωγής του 2008

Σκηνοθεσία: Τζον Τσου

Παίζουν: Ρόμπερτ Χόφμαν, Μπραϊάνα 'Εβιγκαν, Γουίλ Κεμπ, Τζένιφερ Ρουζ

Μετά από την παγκόσμια επιτυχία της ταινίας "Step Up: Στα Βήματα του Πάθους", έρχεται ένα απολαυστικό σίκουελ, που στροβιλίζεται στους ρυθμούς των τελευταίων hip hop hits. Η 16χρονη Κάιλα έχει πάθος με το χορό. Η μοναδική "οικογένειά" της είναι τα κορίτσια με τα οποία χορεύει στο γυμνάσιο και ο θετός αδελφός της, Τάιλερ. Με την προτροπή του, θα αποφασίσει να περάσει από οντισιόν για τη σχολή τεχνών του Μέριλαντ. Όλα, όμως, θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει τον Πάτρικ, που είναι υπεύθυνος των διαγωνισμών χορού στο κλαμπ που συχνάζει η Κάιλα, αλλά και αρχηγός της ομάδας χορού της σχολής. Θα βάλει τα δυνατά της για να αποδείξει στον Πάτρικ πόσο καλή χορεύτρια είναι και πόσο αξίζει μια θέση στη σχολή χορού... αλλά και στην καρδιά του!

(Σάββατο 18/2/2012, 14:50)

ΨΥΧΩΣΗ

Θρίλερ Αμερικανικής παραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία: Στιβ Σιλ

Παίζουν: Μπιγιονσέ Νόουλς, 'Αιντρις 'Ελμπα, Τζέρι Ο'Κόνελ, Μπόνι Πέρλμαν.

Περιγραφή: Όταν ο επιτυχημένος οικονομικός αναλυτής Ντέρεκ Τσαρλς μετακομίζει στο καινούριο του σπίτι στο Λος 'Αντζελες μαζί με τη γυναίκα του Σάρον και τον γιό του, όλα τα όνειρά του μοιάζουν να έχουν πραγματοποιηθεί. Όταν όμως, η Λίζα, μια καινούρια νεαρή υπάλληλος προσλαμβάνεται στην εταιρία του, η τακτοποιημένη ζωή του Ντέρεκ ανατρέπεται. Μετά από μια στενή επαφή με τον Ντέρεκ σε ένα εταιρικό πάρτι, η Λίζα χάνει κάθε έλεγχο και τον καταδιώκει, θέτοντας την καριέρα του, αλλά και τον γάμο του σε κίνδυνο. Η Σάρον όμως, δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει μια ξένη γυναίκα να καταστρέψει την οικογένειά της...

(Κυριακή 19/2/2011, 21:00)

H ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ LOSERS

Κωμωδία Αμερικανικής παραγωγής του 2006

Σκηνοθεσία: Μπάρι Σόνενφελντ (Men in Black)

Παίζουν: Ντέιβιντ Σπέιντ, Ρομπ Σνάιντερ, Τζον Χέντερ.

Όταν κάτι κακομαθημένοι πιτσιρικάδες πειράζουν το γιo ενός φίλου τους, οι τρεις τους αποφασίζουν να φτιάξουν μια ομάδα μπέιζμπολ, που θα προκαλέσει σε αγώνα την καλύτερη παιδική ομάδα της πολιτείας. Τώρα, με την υποστήριξη κάθε "σπασίκλα" και "απροσάρμοστου" της πόλης, αυτοί οι "αποτυχημένοι" θα πάρουν την εκδίκησή τους σε έναν αξέχαστο αγώνα...

(Σάββατο 18/2/2012, 22:15)

Keywords
Τυχαία Θέματα