Οι ευχές των πρωταγωνιστών του «Πίσω στο Σπίτι»!

Να έχουμε αντοχή στον... εφιάλτη διαρκείας που ζούμε". "Να δώσουμε σημασία στην ουσία και όχι στο περιτύλιγμα". Αλλά και "να βρεθούν τα κλεμμένα χρήματα που μας οδήγησαν στη δεινή θέση που είμαστε σαν κράτος, με τους κλέφτες να πληρώνουν και να κλείνονται στη φυλακή".

Να μερικές από τις ευχές που κάνουν για τη νέα χρονιά οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της λατρεμένης κωμικής σειράς "Πίσω στο σπίτι".

Καβογιάννη - Αθερίδης - Θεωνά και Τότσικας ποζάρουν για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του TV Zάπινγκ και μας και εύχονται

να βρούμε τη δύναμη ψυχής για να αντέξουμε στην τόσο μεγάλη κρίση.

Μαρία Καβογιάννη

"Ξέρεις τι θα ήθελα πολύ; Να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και να ήταν όλα όμορφα ξανά-να μην ήταν τόσο άγριο το... σκηνικό, να μην ήμασταν όλοι με το μαχαίρι στο λαιμό και χωρίς ανάσα. Να ξυπνάγαμε πλάι στο δέντρο -ούτε δέντρο δεν στολίσαμε οι περισσότεροι- και η οικονομική κρίση να ήταν ένας εφιάλτης που θα τέλειωνε.Δεν τελειώνει όμως ο εφιάλτης που ζούμε-είναι διαρκείας και η ευχή μου είναι να είμαστε δυνατοί, να έχουμε αντοχή για να τα βγάλουμε πέρα. Αφού θαύματα δεν γίνονται, ας την παλέψουμε με ψυχή και σθένος. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω-να μην τους κάνουμε τη χάρη"

Θοδωρής Αθερίδης

"Υγιείς να είμαστε πάνω και πρώτα από όλα. Υγιείς, δυνατοί και ψύχραιμοι γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο -και τίποτα δεν θα είναι. Πρέπει να μην πανικοβαλλόμαστε, να... κρατάμε, να μένουμε όρθιοι στα πόδια μας και να μην... παραδίδουμε τα όπλα. Έχουμε αγώνα μπροστά μας. Τι μπορεί να μας... δυναμώσει σ' αυτόν τον αγώνα μας; Η αγάπη, οι αγκαλιές, οι δικοί μας άνθρωποι, οι καλοί μας φίλοι. Μόνο η ζέστα των άλλων - των δικών μας άλλων - είναι ικανή να μας βοηθήσει να τα βγάλουμε πέρα σε αυτόν τον απόλυτο χαμό που ζούμε"

Τζένη Θεωνά

"Σε μια εποχή που όλα καταρρέουν -για να μην πω ότι έχουν ήδη καταρρεύσει- πρέπει να μάθουμε απ' τα λάθη μας, να... μετρήσουμε πιο σωστά τα πράγματα, να ασχοληθούμε πλέον με την ουσία και μόνο μ'αυτήν και να μην χάνουμε χρόνο με το περιτύλιγμα. Κάναμε λάθη -εμείς λιγότερα άλλοι πολλά- και έχοντας μάθει πρέπει να κάνουμε καινούργια ιεράρχηση στα πράγματα, να κοιτάξουμε με πιο μεγάλη προσοχή μέσα μας, να αλλάξουμε νοοτροπίες και να κάνουμε το παν για να χτίσουμε πάνω στα συντρίμμια μια πιο υγιή κοινωνία, με αξίες. Πάθαμε πολλά -ας δούμε τι έφταιξε με καθαρό μάτι. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε πάλι όρθιοι στα πόδια μας"

Αποστόλης Τότσικας

"Τι εύχομαι για τη νέα χρονιά; Να βρεθούν τα κλεμμένα λεφτά που μας έφεραν στην δεινή -δεινότατη θέση που βρισκόμαστε και οι κλέφτες να πληρώσουν για όσα έκαναν. Να συνεχίσω με ουτοπικές ευχές; Θα ήθελα να σταματούσαν να υπάρχουνε λεφτά, γιατί αυτά καταντάνε τον άνθρωπο ανδρείκελο. Θα ήθελα να έπαυαν να υπάρχουν τόσο πεινασμένα παιδιά στην Αφρική, να μην υπάρχει τέτοια φτώχεια, τέτοια ένδεια, τόσος πόνος... Τι άλλο να ευχηθώ; Να σταματήσει το θρίλερ που ζούμε, να πάψουμε να συναντάμε

Keywords
Τυχαία Θέματα