Οι αλλαγές στο Twitter

Αλλάζει το Twitter με δύο νέα χαρακτηριστικά.. Και τα δύο εμφανίζονται ως Tabs, δίπλα από το Timeline του χρήστη και προσφέρουν έναν διαφορετικό τρόπο προβολής των Tweets, ο οποίος θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε καλύτερα τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν οι άλλοι

χρήστες με τις δημοσιεύσεις σας αλλά και μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη καρτέλα θα εμφανίζεται με τη μορφή @το_όνομά_σας και θα αντικαθιστά το @mentions, του οποίου τη λειτουργία θα ενσωματώνει, προσφέροντας επιπλέον πληροφορίες για κάθε ενέργεια που μπορεί να σας αφορά: προσθήκη των Tweets σας στα αγαπημένα άλλων χρηστών, πρόσφατα retweets που σας έχουν κάνει, νέοι followers αλλά και, φυσικά, τα @mentions.

Η δεύτερη καρτέλα ονομάζεται "Activity" και εμφανίζει κάτι αντίστοιχο, αλλά αυτή τη φορά όχι για τα δικά σας Tweets αλλά για αυτά των χρηστών που ακολουθείτε. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε ποιος πρόσθεσε στα αγαπημένα του κάποιο tweet, ποιος έκανε retweet κάτι ή ακόμη και ποιος έκανε ποιόν follow.

Και οι δύο λειτουργίες δίνουν έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στο Twitter (θυμίζουν κάτι από Facebook) και αναμένεται να αυξήσουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών.

[Πηγή: Freeweird]

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα