Ναταλία, Έλενα δεν είναι "Μες στην καλή χαρά"!

Η Ναταλία Γερμανού και η Ελενα Παπαβασιλείου απ' ό,τι φαίνεται δεν ξεκίνησαν καλά τη συνεργασία τους. Από την πρώτη στιγμή που κάθισαν στο πλατό της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες.

Όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, η ψυχρότητα που επικρατεί μεταξύ τους και τα καρφιά που πετάει η μία στην άλλη δείχνουν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Με το που ανακοινώθηκε η συνεργασία της Ελενας Παπαβασιλείου με τη Ναταλία Γερμανού άρχισαν τα... όργανα. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι η

Ελενα υποβαθμίζεται στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας.

Οταν μάλιστα οι δύο παρουσιάστριες βρέθηκαν στο πλατό, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για κόντρα μεταξύ τους. Πριν από λίγες μέρες οι δύο παρουσιάστριες του «Μες στην καλή χαρά» επιβεβαίωσαν με τα λεγόμενά τους ότι η σχέση τους δεν είναι και η... καλύτερη.

Η Γερμανού σε συνέντευξή της είπε με το γνώριμο χιουμοριστικό ύφος της, μεταξύ άλλων, ότι «η Ελενα έχει χιλιόμετρα να διανύσει για να γίνει κεντρική παρουσιάστρια».

Με διαφορά λίγων ημερών η Παπαβασιλείου δήλωσε ότι στενοχωρήθηκε με όσα είπε για εκείνην η Ναταλία, σχολιάζοντας ότι δεν είναι και... εξωγήινη στην παρουσίαση της εκπομπής, απλώς είναι σε πολύ διαφορετικό ρόλο.

Οπως και να 'χουν τα πράγματα, η Ναταλία και η Ελενα συνεχίζουν τη συνεργασία τους μέχρι το πέρας της εκπομπής, η οποία, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, θα έχει διάρκεια τριών μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα