Μητέρα έκλεψε από τους εργοδότες της για να παίξει online

Ανήμπορη να ελέγξει τον εθισμό της στα online παιχνίδια, μια μητέρα από τη Βρετανία έκλεψε 76.000 λίρες από την εταιρία της για να παίξει bingo στο διαδίκτυο.

H 41χρονη Lucienne Mainey, που καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση, εθίστηκε στον διαδικτυακό τζόγο όταν διαλύθηκε ο γάμος της και έφτασε μέχρι το σημείο να κλέψει από τους εργοδότες της.

Για πολλά χρόνια η Mainey εργαζόταν ως λογίστρια στην εταιρία APD Ltd και οι ιδιοκτήτες μιλούν για μια αφοσιωμένη και συνεπή υπάλληλο.

Τον Ιανουάριο του 2011 παρουσιάστηκε

το πρώτο κρούσμα, όταν οι εργοδότες της διαπίστωσαν πως είχε βάλει 800 λίρες στον λογαριασμό της. Η 41χρονη απολογήθηκε και επέστρεψε αμέσως τα χρήματα, υποσχόμενη πως δεν θα ξανασυμβεί.

Οχτώ εβδομάδες αργότερα παραποίησε ορισμένα έγγραφα και έκλεψε 3.000 λίρες.

Όταν έγινε αντιληπτή για δεύτερη φορά, η εταιρία διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν είχε υπεξαιρέσει και άλλα ποσά, και ανακάλυψαν ότι στείλει σε τραπεζικούς λογαριασμούς της 76.081 λίρες.

Ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεσή της δήλωσε: «Το μήνυμα αυτής της δίκης πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά σε όσους μπαίνουν στον πειρασμό να κλέψουν από τους εργοδότες τους, μόνο και μόνο επειδή η θέση τους το επιτρέπει. Ο εθισμός αυτός είναι επικίνδυνος και πρέπει να αντιμετωπιστεί από ειδικούς προτού ξεφύγει από τον έλεγχο».

Keywords
Τυχαία Θέματα