Κλινική Περίπτωση: Όλες οι λεπτομέρειες για το τελευταίο επεισόδιο

Γλυκά, τρυφερά και ερωτικά πέφτει η φετινή αυλαία για την "Κλινική περίπτωση" που έκλεψε την παράσταση την φετινή σεζόν αποκτώντας φανατικότατο κοινό.

Σύμφωνα με το TV Zαπινγκ, τo τελευταίο φετινό επεισόδιο θα «ανοίξει» με τον Μάρκο να πηγαίνει στην Αντριάννα που βρίσκεται στο κρεβάτι μετά απ' την υπέροχη βραδιά που πέρασαν μαζί με ένα μεγάλο δίσκο με καφέδες, κρουασάν, πορτοκαλάδες κλπ.

Δεν... ανεβάζει μόνο τον Μάρκο ο έρωτας, ανεβάζει και την Ανδριάννα που είναι στα καλύτερά της!

Θα θελήσει να το μοιραστεί με τις φίλες αυτό και δεν θα μείνει σε... γενικότητες! Θα προδώσει

και πολλές... λεπτομέρειες όπως μια που θέλει τον Μάρκο να βγάζει... επιφωνήματα στα... αγγλικά.

Παραδείγματος χάριν το "Baby,oh my god!" που αργότερα οι... καλές οι φίλες-δες Φλώρα-θα του το... πετάξουν στην μούρη, κάνοντάς τον να τα χάσει.

Ο Μάρκος έχει ξεπεράσει την αιμοφοβία του, θα μπορέσει να χειρουργήσει ξανά όμως; Όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, ναι! Θα κάνει μια σοβαρή επέμβαση σε ένα παιδί και όλοι θα τον... αποθεώσουν-σύσσωμο το χωριό και πάνω από όλους η Αντριάννα του που θα τον καμαρώσει πως και πως.

Τόσο πολύ θα τον καμαρώσει που πάνω στον ενθουσιασμό της τον τρελό θα τον πάρει στην αγκαλιά της μπροστά σε όλους και θα του δώσει ένα παθιασμένο φιλί!

Το πλήθος θα τους χειροκροτήσει με θέρμη και με πολύ μεγάλη χαρά.

Από εκεί που τους ήταν απωθητικός, έγινε ήρωας για όλους και δη τυχερός ήρωας αφού πήρε την πιο όμορφη!!!

Η Αντριάννα θα αναρωτηθεί αν θα πρέπει να μείνει εκείνος στην Ληδία ή να φύγει και πάλι για Νέα Υόρκη...

Πόσο δε που θα της πει το «Ήμουνα νεκρός και αναστήθηκα-τη στιγμή που πήρε μπροστά η καρδιά που εγχείρησα, ένιωσα ότι μπορούσα να κατακτήσω τα πάντα... Έπρεπε να με δουν οι αμερικάνοι-παρακαλετά θα με ζητάνε πίσωωωωωωω».

Και εκεί πέφτει να... πεθάνει η Αντριάννα!

Keywords
Τυχαία Θέματα