Γρ. Αρναούτογλου: Δεν έχω πρόβλημα που θα «παίζω» απέναντι από το Λάκη

Σήμερα κάνει πρεμιέρα το Money Drop με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε λίγες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας τον «Όμορφο κόσμο 2».

Μόνο που φέτος το «Money Drop» εγκαταλείπει τα Σαββατοκύριακα και θα παίζει κάθε Τρίτη βράδυ απέναντι από το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο παρουσιαστής μίλησε γι αυτό στο TV Έθνος «Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα που το Money Drop δεν θα παίζει φέτος Σαββατοκύριακο

και θα βγαίνει στον αέρα καθημερινές. Και για να ακριβολογώ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε σχέση με το τι ώρα και ποια μέρα έπαιζαν κάθε φορά οι εκπομπές που παρουσίαζα. Αυτά είναι θέματα προγραμματισμού και με τον προγραμματισμό ασχολούνται οι άνθρωποι του καναλιού» και συνεχίζει «Οποια ώρα κι αν παίξεις, όποια μέρα κι αν παίξεις, πάντα θα υπάρχει κάτι απέναντι... Δεν γίνεται να βγεις στον αέρα και να παίζεις μόνος σου... Φέτος το Money Drop έχει απέναντι τον Λάκη και το «Τσαντίρι» του και όλα καλά.

Όπως είπε πρόκειται για δύο διαφορετικά προγράμματα οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα