Γιαγιά 94χρονών εργάζεται ακόμη και αρνείται να πάρει σύνταξη!

«Δε θέλω ποτέ να σταματήσω να δουλεύω» λέει η 94χρονη Ada Hostler, που θεωρείται η γηραιότερη εργαζόμενη αυτή τη στιγμή στην Βρετανία.

Η γλυκύτατη γιαγιά εξακολουθεί να εργάζεται με πλήρη απασχόληση ακόμη και σε αυτήν την ηλικία, για περίπου 45 ώρες την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι πέρυσι έσπασε το γοφό της.

Η Ada Hostler εργάζεται ως διαχειρίστρια του νηπιαγωγείου Storytime στο Πόρτσμουθ εδώ και 19 ολόκληρα χρόνια, το οποίο μάλιστα διευθύνει η 63χρονη κόρη της Janet Storey.

Εργάζεται από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, πέντε ημέρες την εβδομάδα και όπως λέει, η συνταξιοδότηση

δεν είναι στα σχέδιά της, παρά τις συμβουλές των γιατρών της. Μάλιστα τα σαββατοκύριακα όταν ο παιδικό σταθμός είναι κλειστός, νιώθει ότι «δεν τη χωράει ο τόπος» αφού δεν έχει τι να κάνει!

Η Ada, που γεννήθηκε στην Ιταλία και έχει σπουδάσει δασκάλα, λέει ότι η αγάπη της για παιδιά είναι που την κάνει να αντέχει. «Μ' αρέσει να βρίσκομαι γύρω τους. Είναι τέλεια παρέα και η απασχόληση μαζί τους βοηθάει το μυαλό μου να μένει σε εγρήγορση», λέει η 94χρονη, προσπαθώντας να απολαύσει στο έπακρο τα χρόνια που της έχουν απομείνει.


Keywords
Τυχαία Θέματα