Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ευτυχώς γλίτωσα το καλάμι

Στο περιοδικό TV Έθνος μίλησε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και αποκάλυψε ότι "φλέρταρε" με το καλάμι και είπε επίσης τη γνώμη της για τα τουρκικά σήριαλ.

Ισχύει ότι θα σε δούμε σε γκέστ ρόλο στο «Αμάρτημα της μητρός μου»;

«Φλερτάρουμε» χρόνια με τον Ρήγα, κάναμε μαζί μόνο ένα «Κόκκινο δωμάτιο» και με το που μου ζητήθηκε να πάρω μέρος του είπα το ναι με μεγάλη χαρά, πόσω μάλλον που ο ρόλος είναι σπαρταριστός! Από το έργο της Δ. Παπαδοπούλου Ο παππούς έχει πίεση με τους Βουτσά, Ανδρούτσου, Αποστολάκη, Λαγούτη και Παυλίδου.

Τι «αμαρτήματα» πληρώνει σήμερα

η τηλεόραση;

Το ότι έγιναν «εγκλήματα» στην πλάτη της. Δεν υπήρξε μέτρο και δεν υπήρξε στρατηγική. Οταν γυρνάς την πλάτη στην ποιότητα και αγοράζεις «φτηνά» για να γεμίσεις τρύπες, ή αποθεώνεις το όποιο «σκουπίδι», δεν θα γυρίσει τελικά αυτό μπούμερανγκ; Ηρθε ο λογαριασμός για τη χώρα, ήρθε και για την τηλεόραση. Ολα πληρώνονται κάποτε!

Από τη συμμετοχή της στις Επτά θανάσιμες πεθερές.

Από την άλλη, υπάρχει αυτή η λαίλαπα των τούρκικων σειρών.

Ναι. Σειρές πήχτρα στη... χρυσόσκονη, για να μας κάνουν να ξεχάσουμε τη φτώχεια μας; Αυτή δεν είναι... χρυσόσκονη, είναι... φτηνόσκονη!

Πρόλαβες καλά χρήματα στην τηλεόραση με το «Παρά Πέντε»;

Πράγματι, πρόλαβα μια καλύτερη εποχή. Ομως, ούτε και τότε πήρα τρελλά λεφτά. Οι του «Παρά Πέντε» τα λεφτά τα βγάλαμε από τις διαφημίσεις και απ' τα γύρω-γύρω, και καταφέραμε να πάρουμε ένα σπιτάκι στην Αίγινα και να βάλουμε κάτι στην άκρη. Αλλά τίποτα παραπάνω.

Η Ζουμπουλία απογείωσε τη δημοτικότητά σου. Πώς δεν έχασες το μέτρο;

Δύσκολα μπορείς να διαχειριστείς τέτοιο «τσουνάμι» λατρείας και προς την ομάδα και προς το πρόσωπό σου. Ευτυχώς ήρθε σε μια ηλικία ώριμη, που 'χα δουλέψει πολύ, που 'χα κατασταλάξει και είχα παλέψει πολύ. Αν ήμουν μικρότερη, θα 'χα πρόβλημα, θα είχα τρελαθεί, θα είχα ξεφύγει. Είχε μεγάλο «ρεύμα» η Ζούμπι. Τότε δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω έξω, δεν το πίστευα αυτό που γινόταν. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, υπήρξαν 1-2 στιγμές που ένιωσα να το χάνω το μέτρο. Αλλά με γείωσε η οικογένειά μου, οι φίλοι μου. Φλέρταρα με το «καλάμι», αλλά τη γλίτωσα. Κάθε μέρα μας ζητούσαν από 10 συνεντεύξεις, ήμασταν διαρκώς στο επίκεντρο ...κινδυνεύεις να θεωρήσεις ότι είναι αλήθεια όλο αυτό, ότι θα διαρκέσει για πάντα. Γλίτωσα όμως.

Keywords
Τυχαία Θέματα