Είναι Στιγμές: Η Ελίνα Μάλαμα μιλά για τον ρόλο της Ναταλίας

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε η Ελίνα Μάλαμα στην σειρά «Είναι Στιγμές». Μιλώντας στο περιοδικό Tv Ζάπινγκ, η ηθοποιός αναφέρει για την εμπειρία της:

«Με πολλή χαρά έκανα τηλεόραση, όπως έκανα και θέατρο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να βρω δουλειά σε μια από τις ελάχιστες σειρές που υπάρχουν φέτος αλλά και να έχω συνεργασία με τόσο έμπειρους και δοκιμασμένους συντελεστές. Την αγάπησα την τηλεόραση, δεν την είδα σαν πάρεργο. Είναι ένα μέσο για γερά νεύρα, με πολύ

γρήγορους ρυθμούς αλλά αν δεν το αγαπήσεις, δεν μπορείς και να το φέρεις εις πέρας».

Στο «Είναι στιγμές» η ηρωίδα που υποδύεται είναι το τρίτο πρόσωπο σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Χώρισε ένα ζευγάρι. Πώς νιώθει γι' αυτό ρωτήθηκε με χιούμορ:

«Εγώ τα έκανα όλα αυτά; Σοβαρά τώρα, θεωρώ ότι ο έρωτας της Ναταλίας με τον Στέφανο βρήκε να τρυπώσει στη σχέση του με τη Λήδα». Όσο για το γεγονός ότι η γυναίκα του κυοφορεί το παιδί του αν αυτό είναι κάτι που θα αποτελέσει εμπόδιο στον έρωτά τους. Νομίζω ότι το άγχος της Ναταλίας δεν προέρχεται από αυτό το γεγονός. Φυσικά και την έχει θορυβήσει που ο Στέφανος θα αποκτήσει παιδί αλλά είναι σίγουρη για τα αισθήματά του. Αυτό που τη φοβίζει είναι ο Μάριος και πως εκείνος θα συνεχίζει να αντιδρά απέναντι σε εκείνη και τον Στέφανο», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα