Δείτε πόσο «κολλημένος» είναι με το κινητό του ο Alec Baldwin (pics)

Ο Alec Baldwin αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από πτήση, διότι δεν έκλεινε το κινητό του τηλέφωνο, παρά το μήνυμα του πληρώματος του αεροπλάνου, λίγο πριν από την απογείωση.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, όταν ο διάσημος ηθοποιός επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για να μεταβεί από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός έπαιζε ένα παιχνίδι στο κινητό του, και όταν ανακοινώθηκε το μήνυμα για το κλείσιμο των κινητών τηλεφώνων, ώστε να απογειωθεί το αεροπλάνο. Ο Baldwin αρνήθηκε να συμμορφωθεί παρά τις

προτροπές της αεροσυνοδού, και έτσι, το πλήρωμα αναγκάστηκε να ζητήσει από τον ηθοποιό να αποβιβαστεί, ώστε να πραγματοποιηθεί κανονικά η πτήση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο Baldwin αγαπάει τόσο το παιχνίδι που έπαιζε στο κινητό του, ώστε ήταν πρόθυμος να αλλάξει πτήση, αντί να σταματήσει να παίζει. Ωστόσο επιβιβάστηκε κανονικά σε άλλη πτήση, και έφθασε στον προορισμό του.

Το... κόλλημα του διάσημου ηθοποιού με το παιχνίδι του δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι άνοιξαν το photoshop και μας δίνουν άλλες εκδοχές που ο Alec Baldwin παίζει με το κινητό του!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα