VIDEO: Θάνατος εικονολήπτη από πυροβολισμό on camera

Τραγικό τέλος είχε ένας εικονολήπτης του βραζιλιάνικου καναλιού TV Bandeirantes ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από μια σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας σε μια φαβέλα στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ο Τσέλσουν Ντουμίνγκους, 46 ετών, ο οποίος μαγνητοσκοπούσε την επιχείρηση του τάγματος ειδικών επιχειρήσεων της βραζιλιάνικης αστυνομίας στην φαβέλα Αντάρες, χτυπήθηκε στο στήθος από σφαίρα κατά την ανταλλαγή των πυρών.

Αν και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο δεν τα κατάφερε. «Οι προσπάθειες ανάνηψής του δεν είχαν επιτυχία», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Ο

Ντουμίνγκους ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, έπεσε «θύμα της βίας η οποία πλήττει τους αθώους καθημερινά στη Βραζιλία» ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργαζόταν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αν και ο εικονολήπτης φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, η σφαίρα ενός ισχυρού τουφεκιού το διαπέρασε. Η ένωση των δημοσιογράφων του Ρίου επέρριψε την ευθύνη για το θάνατο του εικονολήπτη στο τηλεοπτικό δίκτυο. «Ήταν ένας προαναγγελθείς θάνατος. Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα δεν παρέχουν ασφάλεια από τα όπλα που χρησιμοποιούν οι λαθρέμποροι ναρκωτικών και η αστυνομία», ανέφερε η πρόεδρος της ένωσης Σουζάνα Μπλας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα