VIDEO: Όταν ο Ezel έγινε… Ράμπο!

Μπορεί ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου να έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσω των σειρών «Αγιάζι του Έρωτα» και «Εζέλ» όμως στη γείτονα χώρα ήταν ήδη διάσημος από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στο σίριαλ «Deli Yurek» (Τρελή Καρδιά) το 1999 και δύο χρόνια αργότερα έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του με την ταινία «Deli Yurek: Bumerang Cehennemi» (Crazy Heart: Boomerang Hell στα αγγλικά).

Στο εντυπωσιακό φιλμ

ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου υποδύεται τον Yusuf Miroglu ο οποίος πηγαίνει στην νοτιοανατολική Τουρκία για τον γάμο του καλύτερού του φίλου Κεμάλ. Την ώρα που αυτός χορεύει πέφτει νεκρός από το όπλο ενός δολοφόνου. Η χήρα του Κεμάλ παρακαλάει τον Yusuf να βρει τους υπευθύνους για τον θάνατο του άντρα της και τότε ξεκινά μια μεγάλη περιπέτεια που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον PKK καθώς και με πολλούς τρομοκράτες.

Όπως θα δείτε και στο video τα... πιστολίδια είναι άφθονα, οι εκρήξεις δίνουν και παίρνουν ενώ ο πρωταγωνιστής ως άλλος... Ράμπο τα βάζει με θεούς και δαίμονες και χειρίζεται ακόμα και μπαζούκα ώστε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του φίλου του.

{youtube}gWxXd8neMeY{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα