VIDEO: Οι κορυφαίες τηλεοπτικές γκάφες του 2011!

Οι τηλεοπτικές κάμερες είναι επικίνδυνες! Ωστόσο ακόμα και οι πιο έμπειροι επαγγελματίες το ξεχνάνε!

Δυστυχώς για εκείνους, ευτυχώς για εμάς καθώς μας δίνουν την δυνατότητα να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Έτσι, μέσα στο 2011 πολλοί επαγγελματίες έμαθαν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι όταν βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό studio θα πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή συγκεντρωμένος.

Το mediagate.gr σας παρουσιάζει τις κορυφαίες τηλεοπτικές γκάφες του 2011.

No 1: O Chuck

Todd, από τους πιο έγκριτους δημοσιογράφους πολιτικού ρεπορτάζ στο αμερικάνικο δίκτυο NBC ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο σε ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή 'Morning Joe', αγνοώντας ότι ήταν στον αέρα!

{youtube}05-q98JXr-s{/youtube}

Νο 2: O γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής των Times, Mark Halperin ανέφερε ότι ''ο Πρόεδρος Obama συμπεριφέρθηκε σαν μ..... (dick)'' , πιστεύοντας ότι η πρωινή εκπομπή του MSNBC Morning Joe μεταδίδεται με καθυστέρηση 7 δευτερολέπτων και ότι έτσι δεν θα ακουστεί το συγκεκριμένο σχόλιό του. Έκανε λάθος και απολύθηκε!

Νο 3: Στo Fox News κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Megyn Kelly "America Live" ένα γράφημα έμεινε για περίπου 20 δευτερόλεπτα «στον αέρα» και κανείς δεν παρατήρησε ότι ενώ έγραφαν το όνομα του Mitt Romney στην θέση του υπήρχε μια φωτογραφία του Προέδρου Ομπάμα.


Νο 4: Σε εκπομπή του τοπικού καναλιού KBOI έπεσε το σήμα αρχής και ξαφνικά στην οθόνη πέρασε ένα γράφημα και όχι η παρουσιάστρια. Ποιος είδε τον παραγωγό και δεν τον φοβήθηκε! Άρχισε να βρίζει έξαλλος από το control μόνο που δεν ήξερε ότι οι... κατάρες περνούσαν στον «αέρα»!

{youtube}gBzdp63CzUw{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα