VIDEO: Η Γιασεμίν ξυπνά δίπλα σε άλλο άντρα!

Σήμερα στο "Έρωτας και Τιμωρία", η οικογένεια της Τσιτσέκ είναι ανάστατη καθώς ο Αχμέτ Μοράν αγνοείται...

Η Τσιτσέκ εξομολογείται στον Γιαβούζ πως φοβάται ότι ο πατέρας τους εξαφανίστηκε επειδή είναι κι ο ίδιος αναμεμειγμένος με την υπόθεση. Η Λάρα, η κόρη του Χακάν, δείχνει να συμπαθεί πολύ την Τσιτσέκ.

Της θυμίζει τη μητέρα της... Η Γιασεμίν τηλεφωνεί στον Χακάν να μάθει νέα του Σαβάς. Εκείνος την ενημερώνει πως βρίσκεται ακόμα υπό κράτηση και δεν έχουν ακόμα κανένα νέο του... Ο Γιαβούζ επισκέπτεται

τη Σαχνούρ για συμπαράσταση. Η Γιασεμίν ενώ πρέπει να δουλέψει για την καμπάνια, δεν πατάει στη διαφημιστική, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η ίδια, έχει τρελαθεί από την αγωνία της για τον Σαβάς καθώς έχουν περάσει 3 ημέρες κι ακόμα να καταφέρει να μάθει νέα του. Στη Ναζάν λείπει ο Μποράν και ζητά από τον Μπορά να τον φέρουν σπίτι τους αλλά εκείνος αντιδρά. Η αστυνομία αποφασίζει να κρατήσει προφυλακισμένο τον Σαβάς μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο Παλά νομίζει πως η Σαχνούρ έβαλε τον Οχράν να μεραφέρει τα ναρκωτικά με το φορτηγό τους αλλά εκείνη ορκίζεται πως δεν είχε καμία σχέση!

Ο Παλά αναζητά τον Οχράν αλλά εκείνος έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Κατά τη διάρκεια μιας εκ νέου ανάκρισης, η αστυνομία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον Σαβάς.

Τον ενημερώνουν πως γνωρίζουν ότι είναι αθώος αλλά δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν ελεύθερο αν δε συνεργαστεί μαζί τους...

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

{youtube}eQWRNR3LfTA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα