VIDEO: Η Γιασεμίν ξεσπά στον Σαβάς!

Σήμερα στο "Έρωτας και Τιμωρία", η Γιασεμίν επισκέπτεται το Δικαστικό Μέγαρο για να μάθει νέα για τον Σαβάς, αλλά τη διώχνουν επειδή δεν είναι νόμιμος συγγενής του.

Η Γιασεμίν για άλλη μια φορά νιώθει προσβεβλημένη και μειωμένη. Ο Σαβάς αποφυλακίζεται κι η Σαχνούρ με τον Παλάς βρίσκονται αντιμέτωποι μαζί του. Η Σαχνούρ αναγκάζεται να παραδεχθεί όλες τις κινήσεις που έκανε πίσω από την πλάτη του.

Αποκαλύπτει τον εκβιασμό του Αχμέτ Μοράν, ορκίζεται,

όμως, πως δεν είναι αναμεμειγμένη στο τελευταίο μπλέξιμο.

Ο Σαβάς γίνεται έξαλλος για όλα όσα του έκρυβαν και για πρώτη φορά παίρνει ξεκάθαρα θέση ως αρχηγός της οικογένειας, επιβάλλοντας τους όρους του. Η Γιασεμίν βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα προσβλητική συμπεριφορά, όταν ο Μεχμέτ την αιφνιδιάζει στη γειτονιά της, φωνάζοντας μπροστά σε κόσμο ότι είναι η ερωμένη του Σαβάς!

Η Τσιτσέκ, πικραμένη από τη συμπεριφορά του Σαβάς, βρίσκει ευχαρίστηση μόνο στη συντροφιά της μικρής Λάρας. Ο Χακάν την ευχαριστεί που περνάει τόσο χρόνο μαζί της...

Σα να μην έφταναν όλα όσα πέρασε, η Γιασεμίν πληροφορείται την αποφυλάκιση του Σαβάς από την τηλεόραση και γίνεται έξαλλη μαζί του, όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της. Ο Σαβάς τη ρωτάει αν πιστεύει ή όχι στην αθωότητα του...

Δείτε σκηνές από το σημερινό επεισόδιο:

{youtube}FVRzpiBtMI8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα