Tα συγκλονιστικά βίντεο από το θρίλερ της Τουλούζης! (vids)

Tέλος στο θρίλερ με τον μακελάρη της Τουλούζης, ο οποίος πριν από τρεις ημέρες είχε σπείρει τον τρόμο στη Γαλλία ανοίγοντας πυρ σε εβραϊκό σχολείο, σκοτώνοντας 3 παιδιά και έναν ενήλικα. Φανατικός της Αλ Κάιντα, θεωρείτο ύποπτος για συνολικά 7 δολοφονίες.

Ο 24χρονος Γάλλος, Mohammed Merah, αλγερινής καταγωγής, σκοτώθηκε τελικά, έπειτα από πολιορκία 32 ωρών, κατά την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας

δήλωσε ότι ο Μerah είχε κρυφτεί στο μπάνιο του διαμερίσματός του και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν με κάμερα το δωμάτιο ο δράστης άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στη συνέχεια στα πυρά και ο δράστης προσπάθησε να πηδήξει από το παράθυρο. O Merah βρέθηκε νεκρός στο έδαφος.

Τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί, ο ένας σε κρίσιμη στιγμή.

Σημειώνεται ότι οι γαλλικές αρχές είχαν εντολή να συλλάβουν ζωντανό τον Merah ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη τελικά δυνατό.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της εφόδου των αστυνομικών και τους πυροβολισμούς, αλλά και το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο μακελάρης της Τουλούζης:


ds
Keywords
Τυχαία Θέματα