Facebook: Αύξηση κατά 176% στις σελίδες χάρη στο Timeline

Και ενώ οι περισσότεροι αναρωτιούνται για το αν το περιβόητο Timeline (ή χρονολόγιο) στο Facebook, έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, μια έρευνα της Adobe υποστηρίζει ότι το engagement (δηλαδή η κίνηση και η αλληλεπίδραση) στις Brand Pages έχει αυξηθεί κατά 176% χάρη στο Timeline.

Η πολύκροτη

αλλαγή που δυσαρέστησε τον κόσμο, έφερε αύξηση στις σελίδες και επομένως περισσότερη διαφήμιση...

Βέβαια τα αποτελέσματα δεν είναι από μόνα τους αρκετά καθώς άλλες μελέτες έχουν δείξει το αντίθετο, ενώ αρκετοί αναφέρουν ότι δεν έχουν δει κάποια σημαντική διαφορά.

Η έρευνα του Simply Measurednbsp αναφέρει για παράδειγμα ότι οι early adopters είδαν αύξηση 14% στο engagement, 46% στο content engagement και 65% στο interactive content engagement.

Την ίδια στιγμή, αντίστοιχη έρευνα του EdgeRank Checker ανέφερε πτώση στο engagement για την ιδια περίοδο ανεξάρτητα από το αν μια σελίδα είχε κάνει τη μετάβαση στο Timeline ή όχι.

Μια τρίτη μελέτη της Wildfire Interactive αναφέρει διψήφια αύξηση στο People Talking About This, τα Likes και Σχόλια ανά post. Εξαίρεση αποτελούν σελίδες με πάνω από 10 εκατομμύρια μέλη οι οποίες είδαν πτώση...

Δείτε την αναφορά της Adobe για το πρώτο τρίμηνο του 2012:

Keywords
Τυχαία Θέματα