Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με τους Times και το περιοδικό Tatler

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Iconic Santorini αποτελεί το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο στις λίστες του που δημοσίευσαν κορυφαία έντυπα όπως το περιοδικό Tatler και η εφημερίδα Times του Λονδίνου για τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο το 2014Το Iconic Santorini δεν είναι ένα συνηθισμένο ξενοδοχείο αλλά ένας μοναδικός και πολυτελής οικισμός. Πηγή έμπνευσης
για το αρχιτεκτονικό γραφείο Α&Τ Κοντοδήμα αποτέλεσε ο παραδοσιακός οικισμός του χωριού Ημεροβίγλι στη Σαντορίνη. Τα υπόσκαφα καταλύματα που διατίθενται σήμερα ήταν μέχρι τα μέσα του περασμένου αιώνα - τα σπίτια του χωριού ενώ η σημερινή Iconic Σουίτα ήταν παλιά ο φούρνος του χωριού.

Ο Αλέξης και Τάσος Κοντοδήμας, γνωστοί για τα ιδιαίτερα premium έργα σε ιδιωτικές κατοικίες δημιούργησαν ένα μοναδικό οικιστικό περιβάλλον που συνδυάζει την άνεση, την αυθεντικότητα και την πολυτέλεια.

Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο της καλντέρας, το Iconic Santorini, είναι ένα ήσυχο καταφύγιο με 22 υπόσκαφα καταλύματα, σκαλισμένα μέσα στην ηφαιστειακή λάβα, με εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Σύμφωνα με το Tatler το ξενοδοχείο έχει "μία θέα που την ερωτεύεσαι" ενώ οι Times την αποκαλούν "συνταρακτική".

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, στην εσωτερική πισίνα – σπήλαιο, ή στο σπα, να απολαύσουν μασάζ (ιδιωτικό ή ζευγαριού) και στη συνέχεια να δειπνήσουν στο σπιτικού-στυλ εστιατόριο.

Η εσωτερική διακόσμηση των δωματίων είναι λιτή, με νησιώτικες πινελιές, εμπνευσμένη από τα αρχοντικά του νησιού.

Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το νησί υπάρχουν μια σειρά από πολιτιστικές και περιπετειώδεις δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, οινοποιεία και μουσεία κρασιού, αξιοθέατα, πεζοπορία και εκδρομές με οδηγό.

www.iconicsantorini.com
Keywords
Τυχαία Θέματα