Τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς πορτοφόλι αυτό το Σαββατοκύριακο;

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το πρώτο του Νοεμβρίου, θα πούμε "όχι" στην κρίση και "ναι" στη δωρεάν διασκέδαση! Θέατρο, χορός, μουσικές, ξεναγήσεις και πάρτι, είναι όλα όσα μπορούμε να απολαύσουμε το σ/κ με καλή παρέα και χωρίς πορτοφόλι. Έχετε επίσης υπόψη ότι από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά μια μικρή περίοδος εκπτώσεων, που θα διαρκέσει 10 μέρες, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε τις χειμωνιάτικες αγορές σας!Σάββατο 2 Νοεμβρίου:

-
"Δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας"
Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου η ημέρα θα αρχίσει με μια βόλτα στην Αθήνα. Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διοργανώνει δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα με τη βοήθεια ξεναγών. Στις 10:30 μπορείτε να επισκεφθείτε είτε την Αρχαία Αγορά με την καθοδήγηση της ξεναγού Στέλλας Γαλανοπούλου (σημείο συγκέντρωσης: Αδριανού 24, έναντι εκκλησίας Αγ. Φιλίππου-έως 35 άτομα-), είτε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με την ξεναγό Κασσάνδρα Ποριώτη (σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος Μουσείου -έως 40 άτομα-).

- "Swing party στην Ομόνοια"
Το ραντεβού είναι στην Ομόνοια αυτό το Σαββατόβραδο για να γεμίσει η "άγρια" πλατεία με μουσικές και πολύ χορό. Από τις 20:30 έως τα μεσάνυχτα βγείτε να χορέψετε στο δρόμο swing, charleston, authentic jazz dance, shag, balboa με γνωστούς και άγνωστους παρτενέρ!

- "Η ανάκριση του Πέτερ Βάις στο Θέατρο Εμπρός"
Το 2ο Φεστιβάλ αυτοοργανωμένης θεατρικής έκφρασης ξεκίνησε και σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, την παράσταση "Η ανάκριση" του Πέτερ Βάις, από τη θεατρική ομάδα Facta Non Verba, στο Θέατρο Σημείο. Ώρα: 21.00

- "Halloween Party στο Bios"
Trick or treat; θα σας ρωτήσουν οι Say What, οι οποίοι κάνουν Halloween Party στο Bios στις 2 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο στις 23:00.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου:

- "Δωρεάν ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και γειτονιές της Αθήνας"
Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, σας προσκαλεί να περπατήσετε τις γειτονιές του Ψυρρή, με τη βοήθεια της ξεναγού Αρτέμιδας Σκουμπουρδή. Σημείο συγκέντρωσης: Έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ -Πλατεία Μοναστηρακίου (έως 80 άτομα). Ώρα: 10:30.

- "Το δώρο από το Θεατρικό κύκλο Ανάπλους"
Αυλαία ρίχνει, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, το 2ο Φεστιβάλ αυτοοργανωμένης θεατρικής έκφρασης, με την παράσταση "Το δώρο" από τον Θεατρικό κύκλο Ανάπλους, και με μια γιορτή μετά μεζέδων και μουσικής στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, πλατεία Αμερικής στις 21:00.

Σάββατο και Κυριακή:

- "Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό στη Στέγη"
H Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών οργανώνει για δεύτερη χρονιά το εργαστήριο "Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό" για παιδιά που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και τους γονείς τους, με ελεύθερη είσοδο. Ένα μουσικό εργαστήριο έξι συναντήσεων, με μουσικές δραστηριότητες ειδικά μελετημένες προκειμένου να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες επιθυμίες και ικανότητες των παιδιών. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

- "Χειροτέχνικα στο Σ.Ε.Φ"
Ο εκθεσιακός χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γιορτή ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα, τη Χειροτέχνικα. Για τρίτη χρονιά, το κοινό μπορεί, με ελεύθερη είσοδο, να συμμετέχει σε εργαστήρια και παρουσιάσεις από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα