Συνάντηση γνωριμίας με το Vellios School of Art

Σε συνάντηση γνωριμίας με τίτλο "Η Τέχνη Είναι Εργασία" μας προσκαλεί η σχολή καλλιτεχνικών σπουδών VELLIOS SCHOOL OF ART, την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24).Η ανάλυση, η προσέγγιση, η μελέτη και το ταξίδι στην Τέχνη δεν έχει τέλος! Το "VELLIOSSCHOOLOFART"που ξεκινάει φέτος το δικό του ταξίδι με πολλές υποσχέσεις, πλαισιωμένο από ανθρώπους που αφιέρωσαν τον εαυτό
τους στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, οργανώνει αυτή τη συνάντηση γνωριμίας, όπου θα συζητηθεί η Τέχνη του σήμερα και η σχέση της με την Εργασία.

Την Ακαδημαϊκή επιτροπή του"VELLIOS SCHOOL OF ART" απαρτίζουν οι Δημήτρης Αρβανίτης, Βλάσης Βέλλιος, Τάκης Κατσουλίδης, Δημήτρης Μυταράς και ο Γιάννης Τσεκλένης.

Θα προηγηθεί παρουσίαση του ακαδημαϊκού προσωπικού της νέας σχολής, ενώ στη συνέχεια καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν την εμπειρία τους, και θα αναλύσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις της Τέχνης από την σκοπιά του σημερινού καλλιτέχνη. Θα ακολουθήσει διάλογος με το κοινό.

Στη συνάντηση αυτή θα παρευρεθούν εκτός από τα μέλη της Ακαδημαϊκής Επιτροπής του "VELLIOSSCHOOLOFART" και των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού, πολλοί καλλιτέχνες και επιστήμονες, σπουδαστές, γονείς και φίλοι.

Τα προγράμματα σπουδών του VELLIOS SCHOOL OF ART, διαμορφωμένα με σχολαστικό τρόπο και ανοικτή ματιά, αποτελούν μια νέα ποιοτική πρόταση σπουδών, απόσταγμα της μακρόχρονης πείρας των διοικούντων στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της διαρκούς παρακολούθησης των εξελίξεων των Τεχνών, των νέων τάσεων, των νέων υλικών, των καινούργιων εφαρμογών και των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

Οι επιλεγμένοι καθηγητές είναι όλοι τους ενεργοί καλλιτέχνες και επιστήμονες με εξαιρετικές σπουδές όχι μόνο στο πρώτο πτυχίο αλλά και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τα Προγράμματα Σπουδών, είναι:
Mixed Media Fine Arts / Ζωγραφική και Εφαρμογές
Graphic Design / Γραφιστική
Interior Design / Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
Visual Merchandising / Διακόσμηση Βιτρινών & Επαγγελματικών Χώρων
Comics - Cartoon
3D Animation
Fashion Design

Τρόποι Φοίτησης:
1. Καθημερινή Φοίτηση, 2. OpenLearning με φοίτηση 2 απογεύματα την εβδομάδα και 3. DistanceLearning που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Παράλληλα, τα προγράμματα σπουδών συμπληρώνουν σεμινάρια εξειδικευμένης γνώσης, όπου διδάσκουν ειδικοί καλλιτέχνες και επιστήμονες. Τα Ειδικά σεμινάρια δημοσιοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας www.velliosschoolofart.gr και κοινοποιούνται μέσω του διαδικτύου.

Το 'VELLIOSSCHOOLOFART' βρίσκεται στην 3ης Σεπτεμβρίου 24, στην καρδιά της Αθήνας, που δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από κάθε γειτονιά της Αθήνας.
Για πληροφορίες και γνωριμία με το'VELLIOSSCHOOLOFART' μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της σχολής, Δευτέρα με Παρασκευή 9.00-21.00 και Σάββατο 9.00-14.00.

Vellios School of Art
3ης Σεπτεμβρίου 24
τηλ. 210 5201 730
fa
Keywords
Τυχαία Θέματα