Μήνας Υγείας για όλους με Δωρεάν επισκέψεις σε 4 ειδικότητες γιατρών

14:30 5/4/2013 - Πηγή: Monopoli
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4), το doctoranytime.gr ξεκινάει την εκστρατεία προληπτικής ιατρικής «ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για όλους» και σε συνεργασία με τους συνεργάτες γιατρούς προσφέρει δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 4 ειδικότητες: καρδιολόγο, ουρολόγο, δερματολόγο &
οδοντίατρο!Οι επισκέψεις αφορούν αντίστοιχα τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις: καρδιογράφημα, δακτυλική εξέταση προστάτη, έλεγχο σπίλων & έλεγχο στοματικής κοιλότητας.

Επιπλέον, το doctoranytime.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στο TED MED
Live Athens, το πιο πρωτοποριακό συνέδριο για την υγεία, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου 2013. Με θέμα "Health Forward", ο στόχος του είναι η ανάπτυξη των νέων
ιδεών & της καινοτομίας στους τομείς της ιατρικής & γενικότερα της υγείας.

Το doctoranytime.gr συνεργάζεται με 1.650 γιατρούς από 52 ειδικότητες. Για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η χρήση υπολογιστή ή smartphone, οι ασθενείς μπορούν να καλέσουν στο 215 5604667 και να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά & δωρεάν.

Για να κλείσετε Online το ραντεβού: www.doctoranytime.gr. Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του DoctorAnytime, οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς & γιατροί μπορούν να ενημερωθούν μέσω του www.doctoranytime.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 215 5604667.
Keywords
Τυχαία Θέματα