Εγκαίνια βιβλιοθήκης Unima και bazaar θεατρικού υλικού στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου, UNIMA-ΕΛΛΑΣ σας προσκαλεί στα εγκαίνια της δανειστικής Βιβλιοθήκης του στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και στο τρίτο bazaar θεατρικού υλικού (και όχι μόνο) την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, στις 12:30.

Εγκαίνια δανειστικής βιβλιοθήκης
Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και περιλαμβάνει ελληνικά και
ξένα βιβλία, περιοδικά και οπτικό υλικό ειδικά για το κουκλοθέατρο και βρίσκεται στη διάθεση ερευνητών, φοιτητών, καλλιτεχνών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την τέχνη της θεατρικής κούκλας.

Η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA Ελλάς) που στεγάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, φιλοδοξεί να λειτουργήσει προσθετικά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου πραγματοποιεί εκεί: παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί από όλους τους θιάσους-μέλη του κέντρου και επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φίλους του κουκλοθεάτρου.

Τρίτο bazaar θεατρικού υλικού
Μετά την απήχηση των δύο τελευταίων bazaar, το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου διοργανώνει και φέτος bazaar θεατρικού υλικού απ' όλο τον κόσμο από το σπάνιο αρχείο του και από προσφορές των μελών και των φίλων του. Στο Bazaar θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50€), θεατρικά προγράμματα και αφίσες από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, και πολλά ιδιαίτερα και σπάνια θεατρικά αντικείμενα με σκοπό τα έσοδα να κάνουν δυνατή την επιβίωση του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ.

Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε υλικό για το bazaar (προγράμματα, αφίσες, θεατρικά αντικείμενα, μάσκες) ή να βοηθήσετε εθελοντικά, επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Ε.Κ.Δ.Ι.Θ. στο 210 3303149 (Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00-16.30) ή στο [email protected]

Διεύθυνση
Πειραιώς 206, ύψος Χαμοστέρνας 177 78, Ταύρος

Τηλέφωνο
210 3303149
Keywords
Τυχαία Θέματα