Διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα κάθε είδους στο Kremlino

Ένας μεγάλος διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα κάθε είδους, το Battle of Bands, πραγματοποιεί το Kremlino, σε συνεργασία με την Panik Records, τις Κυριακές 23, 30 Απριλίου και 7,14 Μαΐου.Οι συμμετέχοντες πρόκειται να χωριστούν σε γκρουπ και να διαγωνιστούν μεταξύ τους τις Κυριακές 23-30 Απριλίου και 7-14 Μαίου. Οι δύο πρώτοι απο κάθε γκρουπ περνάνε στον μεγάλο τελικό που λαμβάνει χώρα την Κυριακή 21 Μαΐου για να αναδειχθούν οι τρεις
μεγάλοι νικητές.

Ο σημαντικότερος κριτής είναι ο κόσμος που παρευρίσκεται στο Kremlino κατά τη διάρκεια των battles και ψηφίζει επιτόπου το αγαπημένο του γκρουπ. Ταυτόχρονα μία Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από στελέχη της Panik Records παρακολουθεί την διαδικασία και παίρνει τον λόγο σε περίπτωση ισοψηφίας. Τα διαγωνιζόμενα συγκροτήματα πρέπει να παρουσιάσουν live ένα δικό τους τραγούδι και δύο διασκευές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι τα γκρουπ να μην έχουν ενεργό συμβόλαιο με άλλη δισκογραφική.

Για τον πρώτο νικητή το έπαθλο είναι η κυκλοφορία ενός τραγουδιού του από την Panik Platinum ενώ τον δεύτερο και τον τρίτο θα τους περιμένουν πλούσια δώρα. Όλες οι μπάντες που ονειρεύονται την κυκλοφορία της δουλειάς τους επίσημα από μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία έχουν τώρα την ευκαιρία τους.

Δηλώστε συμμετοχή στέλνωντας ένα σύντομο βιογραφικό και ένα δείγμα τις δουλειά σας στο [email protected].

Kremlino
Καραίσκου 119, Πειραιάς | Τηλέφωνο: 210 4100010
Keywords
Τυχαία Θέματα