Weekend Agenda 1-3 Ιουλίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

08:08 1/7/2016 - Πηγή: Monopoli
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 1η έως την Κυριακή 3 Ιουλίου και αξίζουν την προσοχή σας!

1) ΘΕΑΤΡΟ
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Την τραγωδία του Σοφοκλή παρουσιάζει η 5η Εποχή Τέχνης, 1 και 2 Ιουλίου στο Θέατρο Ρεματιάς, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Σε ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, κείμενο βαθύτατα
πολιτικό, η ανάγκη του ελεύθερου ανθρώπου να ζει σύμφωνα με το προσωπικό σύστημα αξιών του, συγκρούεται με την ισχύ μιας αυθαίρετης και αλαζονικής εξουσίας. Πρωταγωνιστούν Νικήτας Τσακίρογλου και Ιωάννα Παππά.

Τιμές; Γενική είσοδος: 16€, Μαθητικό/φοιτητικό, ανέργων και άνω των 65 ετών: 13€
Πότε; 1 και 2 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι

2) ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Νίκος Κυπουργός στο Ηρώδειο
Ο συνθέτης παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία στις 2 Ιουλίου 2016 και μας αποκαλύπτει τα «μυστικά» του μουσικού του κήπου με τις εξαίσιες φωνές της Σαβίνας Γιαννάτου και του Δώρου Δημοσθένους, στο Ηρώδειο. Η μουσική του Νίκου Κυπουργού διαθέτει το εξαιρετικό χάρισμα να συγκινεί και να ερεθίζει ακροατές κάθε ηλικίας ισορροπώντας έξοχα ανάμεσα στο αίσθημα του οικείου και το απροσδόκητο. Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μυρτώ Παπαθανασίου και άλλοι.

Τιμές; Ζώνη VIP: 35€, Ζώνη Α: 30€, Ζώνη Β: 25€, Ζώνη Γ: 20€, 15€ (Φοιτητικό), Άνω διάζωμα: 10€, 5€ (Φοιτητικό, Άνεργοι), A.μεΑ.: 5€
Πότε; Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Ακρόπολη

3) ΘΕΑΤΡΟ

New Narratives της Γεωργίας Βαρδαρού στην Πειραιώς 260
Η Γεωργία Βαρδαρού παρουσιάζει στις 2 και 3 Ιουλίου 2016, την παράσταση χορού "New Narratives", στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Το Νew Νarratives είναι ο κοινός χώρος μεταξύ αφήγησης και αφαίρεσης. Από τη μία ειναι η γλυκιά σιγουριά της διήγησης και από την άλλη η διαρκής ροή των εφήμερων κινήσεων που εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

Τιμές; ​€20, €10 (Φοιτητικό), €5 (Άνεργοι-A.μεΑ.)
Πότε; 2 και 3 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Πειραιώς 260, Χώρος Η'

4) LIVE

Ο Μιχάλης Δέλτα στον Κήπο της Πειραιώς 260
Ένας από τους πιο αγαπημένους εκπροσώπους της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής, ο Μιχάλης Δέλτα, παρουσιάζει το Σάββατο 2 Ιουλίου την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Life is now", στον Κήπο της Πειραιώς 260. Στο Life is now, η σύγχρονη ηλεκτρονική σύνθεση συμπορεύεται με το νεορομαντικό ακουστικό ύφος μέσα από ambient διαδρομές. Την μουσική υποστηρίζει ένα ειδικό για την παράσταση video art project, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, οικεία και συγχρόνως ανεξερεύνητη.

Τιμές; 12€ - 8€ (Φοιτητικό) - 5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)
Πότε; Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 στις 21.00
Που; Πειραιώς 260 - Κήπος, Καλλιθέα

5) ΣΙΝΕΜΑ

Το Παιχνίδι του Χρήματος
Από την εποχή που η Jodie Foster κάθισε για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα έχουν περάσει 25 χρόνια και τρείς ταινίες της. Στην 4η και πιο καλοσκηνοθετημένη ταινία της αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδυάσει άνετα τον κοινωνικό-πολιτικό σχολιασμό με την τεχνοτροπία του θρίλερ. Αγανακτισμένος επενδυτής (Τζακ Ο' Κόνελ) που είδε όλες του τις οικονομίες να εξανεμίζονται στην αγορά μιας μετοχής που αποδείχτηκε φούσκα, εισβάλει σε τηλεοπτικό στούντιο και κρατάει όμηρο το διάσημο οικονομικό αναλυτή (Τζορτζ Κλούνεϊ) που θεωρεί υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή του και την Patty Fenn (Τζούλια Ρόμπερτς), παραγωγό της εκπομπής του. Το θρίλερ παίζεται live στη τηλεόραση και ο δράστης απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα με τη βόμβα που έχει φορέσει στο γιλέκο του παρουσιαστή της εκπομπής αν δεν πάρει τις κατάλληλες απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει....
Keywords
Τυχαία Θέματα