Tο Global Thinkers Forum έρχεται στην Αθήνα με θέμα "Ηγεσία & Συνεργασία"

Το GTF 2013 και τα GTF 2013 Awards for Excellence διοργανώνονται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, με κεντρικό θέμα «Ηγεσία & Συνεργασία» με τη συνεργασία των Ηνωμένων Εθνών και της Συμμαχίας των Πολιτισμών (UN Alliance of Civilizations) και με την παρουσία του Ύπατου Εκπροσώπου της Συμμαχίας των Πολιτισμών κ. Nassir Abdulaziz Al-Nasser.Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στις 9πμ και το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Βράβευσης GTF 2013 Awards For Excellence
με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων και προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και τον κόσμο. Στο πλαίσιο της τελετής και με επιπλέον στόχο τη στήριξη και προώθηση της Ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με το μεγαλύτερο δίκτυο ιδιωτών επενδυτών στη ΜΕΝΑ (Oasis500) σύντομες παρουσιάσεις εκκολαπτόμενων επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του GTF κα. Ελισάβετ Φιλιππούλη, αναφέρει: "Σε μια τόσο κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα το Φόρουμ φέρνει στη χώρα ένα διεθνές δίκτυο ηγετών, επιχειρηματιών, επενδυτών με στόχο τη θετική προβολή της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο αλλά και τη δημιουργία ευκαιριών για διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες και επενδύσεις προς την Ελλάδα."

Το Φόρουμ έρχεται στην Αθήνα με τη συνεργασία του CEO Clubs Greece. Η κα. Γεωργία Καρτσάνη, συν-ιδρυτής του CEO Clubs Greece επισημαίνει: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να στηρίξουμε την έλευση του Global Thinkers Forum στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος οργανισμός αποτελεί πηγή έμπνευσης για ηγέτες που μπορούν και σκέφτονται μπροστά και γνωρίζουν πως να επεκτείνουν τις συνεργασίες τους πέρα από γεωγραφικά ή πνευματικά όρια, πάντα με γνώμονα την επιτυχία."

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Global Thinkers Forum είναι ένα διεθνές think tank μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μια πλατφόρμα για τη παραγωγή σκέψης και διαλόγου που φέρνει κοντά υπάρχοντες και μελλοντικούς ηγέτες προκειμένου να συζητήσουν καυτά θέματα γύρω από πρακτικές διακυβέρνησης, τις κοινωνίες μας, την επιχειρηματικότητα, την πρόοδο και το μέλλον του κόσμου μας. Το GTF καλλιεργεί επίσης το έδαφος για νέες συνεργασίες, σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν την Κοινωνία των Πολιτών και επιχειρηματικές ευκαιρίες προκειμένου να βοηθήσει στην οικονομική ευημερία και ανάπτυξη. Δεν περιορίζεται στη θεωρία αλλά με δυναμισμό και πράξεις προωθεί θετικές πρωτοβουλίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα