SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Θεατρική απόδραση στην Επίδαυρο με το Νέο Lancia Ypsilon!

14:24 1/7/2013 - Πηγή: Monopoli
Κερδίστε προσκλήσεις για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και ταξιδέψτε δωρεάν με το Νέο Lancia Ypsilon!

Το monopoli.gr εξασφάλισε για έναν τυχερό νικητή μια διπλή πρόσκληση για τη συγκλονιστική τραγωδία του Ευριπίδη «ΜΗΔΕΙΑ» για την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Παράλληλα ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει στη διάθεσή του για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο
το Νέο Lancia Ypsilon με το οποίο μπορεί να ταξιδέψει στην Επίδαυρο άνετα και απολαυστικά!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό για την πρόσκληση και το αυτοκίνητο στείλτε SMS στο στο 54991 γράφοντας ΜΠ1(κενό)Ονοματεπώνυμο.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου και ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά.
Τελική χρέωση sms: 1,23€ (Αudiotex S.A., Κηφισίας 10-12, ΤΚ 15125).

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η «Μήδεια» του Ευριπίδη είναι η παράσταση που ανοίγει φέτος το Φεστιβάλ Επιδαύρου στις 5 και 6 Ιουλίου. Η παράσταση παρουσιάζεται σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου και μουσική Θάνου Μικρούτσικου ενώ όλο το καστ αποτελείται από άνδρες με τον Γιώργο Κιμούλη να ενσαρκώνει το ρόλο της τραγικής ηρωϊδας.

Η τραγωδία του Ευριπίδη, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 431 π.Χ., πραγματεύεται την τελευταία πράξη της παθιασμένης σχέσης του Ιάσονα με τη Μήδεια, με τον Ιάσονα να αποφασίζει να την εγκαταλείψει για τα μάτια μιας άλλης γυναίκας και την παρατημένη Μήδεια να τον εκδικείται με τον πιο σκληρό τρόπο: τη δολοφονία των παιδιών τους. Η δραματική ένταση που χαρακτηρίζει το έργο, η τολμηρή παρουσίαση των δύο κύριων προσώπων του και το θέμα της διαμάχης ανάμεσα στα δύο φύλα αναδεικνύουν τη «Μήδεια» σε ένα σύγχρονο δράμα, από το οποίο άντλησαν έμπνευση πολλοί σύγχρονοι θεατρικοί συγγραφείς. Χωρίς άλλο πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δυνατά έργα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Κιμούλης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τάσος Νούσιας, Μάνος Βακούσης, Νικόλας Παπαγιάννης, Νίκος Αναστασόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου.
Κορυφαίοι- Χορός: Τάσος Αλατζάς, Νίκος Αναστασόπουλος, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Δημήτρης Καραβιώτης, Σταύρος Καραγιάννης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Δημήτρης Μόσχος, Δημήτρης Μυλωνάς, Δημήτρης Παπανικολάου, Παντελής Φλατσούσης, Γεράσιμος Σκαφίδας.

Οδηγούμε το ΝΕΟ LANCIA YPSILON
Το Lancia Ypsilon παρουσιάστηκε πρόσφατα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Η «μικρή ναυαρχίδα» της Lancia, σε διαστάσεις μόλις 3,84 μέτρων, συγκεντρώνει την πεμπτουσία του Ιταλικού στυλ, την καινοτομία, και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Για πρώτη φορά σε 5θυρη έκδοση, σχεδιασμένο να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και επίπεδο άνεσης, το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται στους απανταχού λάτρεις της γοητείας, της τεχνολογικής υπεροχής, και του μοναδικού στυλ των μοντέλων με το σήμα της Lancia.

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού του νέου Ypsilon, βρίσκεται η αυθεντική προσέγγιση ενός αυτοκινήτου που ανήκει στην κατηγορία "premium", που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας, και γοητεύει εκείνους που αναζητούν τον χαρακτήρα, την αυθεντικότητα, αλλά και εκείνους που αγαπούν την τεχνολογία και την κομψότητα, και έλκονται από την ποιότητα και την καινοτομία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Σημείωση:
Ο νικητής του διαγωνισμού θα παραλάβει ένα Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95hp από την Autoone A.E., Κηφισίας 30, Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6890600.
Ημέρα Παραλαβής: Παρασκευή 5 Ιουλίου από τις 14.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.
Ημέρα Επιστροφής: Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι τις 11.00 το πρωί.
Keywords
Τυχαία Θέματα