Opening του Basement στο Senza Bar με "δυνατό" dance event

Στις 10 Οκτωβρίου 2014 το Senza Bar (Λέκκα 23-25-Σύνταγμα) ανοίγει τον χώρο του Basement με ένα party το οποίο θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του νέου single " Master Alarm" του νεοανερχόμενου Dj και παραγωγού της house μουσικής Τόλη Κούτρα. To "Master Alarm" πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα απο την Groovonik Records στις 6 Οκτωβρίου 2014 με διάθεση σε ψηφιακή μορφή από το
www.itunes.com, το www.beatport.com, το www.amazon.com , το www.junodownload.com και το www.traxsource.com και άλλα major ηλεκτρονικά καταστήματα.Το Senza Bar, γνωστό για τα μοναδικά party που προσφέρει, με αφορμή το opening του Basement, δίνει τη δυνατότητα στον πολλά υποσχόμενο Dj και παραγωγό της house Τόλη Κούτρα να παρουσιάσει το νέο του single "Master Alarm" τέσσερις μόλις μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του από την Groovonik Records στις 6 Οκτωβρίου 2014. Οι έμπειροι Djs J.X. Vertical (Groovonik Records) και Α. Kouklakis (Flippin Radio) πλαισιώνουν τον ανερχόμενο καλλιτέχνη, με ένα ιδανικό Dj set σε μια βραδιά που θα μας κρατήσει στο dancefloor μέχρι το ξημέρωμα.

Ο Τόλης Κούτρας, μετά την επιτυχημένη πορεία της πρώτης του παραγωγής με τίτλο "Twisted Mind , έρχεται με το "Master Alarm" να εντείνει την παρουσία του ως μουσικός παραγωγός στον χώρο της deep house, tech και nu disco σκηνής και να τεκμηριώσει έμπρακτα την εξέλιξή του. Βραβευμένος ήδη δύο φορές (2011 & 2012) ως ένας από τους καλύτερους House Djs στον διεθνή διαγωνισμό "Movida Corona", με πολύ μεγάλη εμπειρία σε club events, φιλοδοξεί με το "Master Alarm" να αφήσει το μουσικό του στίγμα στους fans της deep-tech house μουσικής σκηνής και όχι μόνο.

Underground ήχος, βασισμένος σε deep bass lines και funky κρουστά, τα οποία δένουν τέλεια μεταξύ τους με αποκορύφωμα τα vibes με trippy στοιχεία τα οποία σε κρατούν μέχρι το τέλος του track, για ένα after hour party. Το "Master Alarm" αποδεικνύει πως οι Έλληνες μουσικοί παραγωγοί έχουν πολλά να επιδείξουν και το Senza (Basement) είναι ο ιδανικός χώρος γι' αυτό, πόσο μάλλον όταν έχουν την υποστήριξη μιας δισκογραφικής εταιρίας όπως η Groovonik Records.

Senza Bar
Λέκκα 23-25, Σύνταγμα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00

http://www.facebook.com/SenzaBar

http://www.toliskoutras.com/

http://www.facebook.com/tolis.koutras/

http://soundcloud.com/groovonik/catno-027-tolis-koutras-master-alarm-original-mix-teaser

http://www.groovonik.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα