Kritikakis Village στην Ιο: Κερδίστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων

Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο Kritikakis Village στην Ιο.

Από τα πιο γραφικά κυκλαδονήσια, διάσημο για τη νυκτερινή ζωή του αλλά και τις μαγευτικές παραλίες του, η Ίος είναι ένας μίγμα γοητευτικών αντιθέσεων.

H Xώρα της Ιου


Νεανική, ανήσυχη, έντονα κοσμοπολίτικη και την ίδια στιγμή γραφική, γεμάτη παραδόσεις, έθιμα και τοπικά μυστικά, η Ιος είναι σίγουρα ένας προορισμός που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

H παραλία Μαγγανάρι

στην Ίο

Αυτό το καλοκαίρι το monopoli.gr σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε και ν’ απολαύσετε το νησί μέσα από μια μοναδική προσφορά:


Εξασφαλίσαμε για ένα τυχερό ζευγάρι ένα Σαββατοκύριακο στο ξεχωριστό ξενοδοχείο Kritikakis Village στην Ιο.

Σαν ένα μικρό γραφικό χωριό, κτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των κυκλάδων, το Kritikakis Village βρίσκεται στο σημείο που οι παρυφές του λόφου της Χώρας της Ίου συναντούν τον όρμο του λιμανιού.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχουν απρόσκοπτη θέα στον κόλπο του Γιαλού, με τα διαμερίσματα και τα στούντιο να εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική του τοπίου συνθέτοντας έτσι μια μοναδική αίσθηση αρμονίας και χαλάρωσης...

Στρατηγική τοποθεσία


Σε απόσταση αναπνοής από την παραλία του Γιαλού και με εύκολη πρόσβαση στις άλλες παραλίες αλλά και τα κοσμικά στέκια της Ίου νησιού, το Kritikakis Village αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για όσους θέλουν να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης έχοντας την επιλογή να γευτούν ανά πάσα στιγμή τους έντονους ρυθμούς του νησιού.

Εγκαταστάσεις και παροχές

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και το εξυπηρετικό προσωπικό του ξενοδοχείου Kritikakis Village αποτελούν εγγύηση ότι η διαμονή σας στην Ιο θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Στο εξωτερικό σαλόνι, στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου, θα βρείτε μια μεγάλη σκιασμένη βεράντα με θέα τη θάλασσα όπου σερβίρεται το πρωινό.

Για όσους δεν μπορούν να μείνουν εκτός διαδικτύου, το δροσερό lobby του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό σημείο για να σερφάρετε ελεύθερα.

Δύο πισίνες είναι εκεί για σας, αν θέλετε να κάνετε μια δροσιστική βουτιά, ένα υδρομασάζ ή ηλιοθεραπεία στις υποβρύχιες υδρο¬ξαπλώστρες της ρηχής πισίνας.


Ένα Pool Bar, βρίσκεται στο επίπεδο της κύριας πισίνας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες με ένα ποτό, έναν καφέ, ένα σνακ ή ένα γρήγορο πρωινό, αν ξυπνήσατε αργά και χάσατε τον πρωινό μπουφέ.

Extra Bonus!

Το τυχερό ζευγάρι του διαγωνισμού θα έχει τη δυνατότητα ν' απολαύσει ένα δροσιστικό κοκτέιλ με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο ατμοσφαιρικό Ios Club ένα από τα πιο δημοφιλή lounge bars του νησιού.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

Το δώρο περιλαμβάνει: 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Kritikakis Village και δύο κοκτειλ στο lounge bar Ιos Club.

Οι διανυκτερεύεις αφορούν τις εξής ημερομηνίες:

Α περίοδος: 09/09 & 10/09 (check out στις 11/09)
Β περίοδος: 15/09 & 16/09 (check out στις 17/09).

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθροΈνα ΣΧΟΛΙΟ σχετικό με το ξενοδοχείοNα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής

Mπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Δευτερα 28/8

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το Kritikakis Village

Keywords
Τυχαία Θέματα