Angus Burgers: τα καλύτερα μπιφτέκια στον κόσμο στα Goody’s Burger House!

Μια νέα γευστική πρόταση, απόλυτα ταιριαστή με την φρέσκια, ανανεωμένη εικόνα των Goody's Burger House, αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τα burgers!

Κατ' αρχήν θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα ολοκαίνουρια Goody's Burger House, κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρωτη ματιά. Όλη η αισθητική και η νεανική
ατμόσφαιρα του χώρου σε αλλά και η φιλική διάθεση του προσωπικού σου φτιάχνουν το κέφι. Ειδικά η tech γωνία με free wifi και tablets, για σερφάρισμα και gaming είναι ευχάριστη έκπληξη.

Ηighlight των επιλογών στα Goody's Burger House είναι η νέα επική σειρά "The Angus Burgers" από 100% angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι! Τα Angus, είναι φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία παράγουν κρέας με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά και υψηλής διατροφικής αξίας, που δίκαια θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο για burgers. Tα Angus Burgers των Goody's Burger House, μπορείς να τα απολαύσεις σε 4 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, σε απλή ή deluxe έκδοση με νέες country style πατάτες, ketchup και μουστάρδα: Smokey, με καπνιστή mayo sauce, Red Hot Chili Burger με bacon, spicy Sriracha sauce και Thai sauce, Mighty Greek με μους φέτας και Rock n' Rolla με chips κρεμμυδιού και truffle mayo.
Τα Angus, είναι φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία παράγουν κρέας που θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο για burgers.

Τα 45 καταστήματα που λειτουργούν σήμερα είναι μόνο η αρχή, αφού τα νέα Goody's Burger House επεκτείνονται ταχύτατα! Βρες το κοντινότερο κατάστημα, για να ανακαλύψεις τη νέα εποχή Goody's και να απολαύσεις τα The Angus Burgers, τα burgers με το καλύτερο μπιφτέκι στο κόσμο!
Keywords
Τυχαία Θέματα