5 μέρες στην Αθήνα: Τα highlights της εβδομάδας 13 - 17 Ιουνίου

Οι top προτάσεις για κάθε ημέρα της εβδομάδας στην πολιτιστική ατζέντα του monopoli, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα καλύτερα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.Αυτά είναι τα highlights της εβδομάδας 13-17 Ιουνίου που αξίζει να δείτε!

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

4η μέρα Release Athens Festival με headliners τους Sigur Ros
Η τέταρτη και
τελευταία μέρα του Release Athens 2016, ολοκληρώνεται την Δευτέρα 13 Ιουνίου με headliners τους Ισλανδούς Sigur Rós, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής τα τελευταία 20 χρόνια!
Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Συναυλία-γιορτή για την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών 2016
Το Φεστιβάλ Αθηνών 2016 ξεκινάει με μία γιορτή την Τρίτη 14 Ιουνίου, μια μεγάλη συναυλία στον χώρο που συγκεντρώνει κάθε καλοκαίρι το φιλότεχνο κοινό, την Πειραιώς 260. Στην γιορτινή αυτή βραδιά, το κοινό θα απολαύσει τους Χειμερινούς Κολυμβητές, την Μπάντα της Φλώρινας, τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Dj Palov.
Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

Re-volt Athens της Έλλης Παπακωνσταντίνου στην Πειραιώς 260
Η Έλλη Παπακωνσταντίνου ανοίγει το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016 με την παράσταση "Re-volt Athens", στις 15 και 16 Ιουνίου 2016, στην Πειραιώς 260. Πρόκειται για μία περφόρμανς, που παρουσιάζεται στην Αθήνα για πρώτη φορά και μιλά για τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα της ελληνικής πρωτεύουσας.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Καλλιμάρμαρο
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο. Η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα θα ανέβουν στη σκηνή για να μας χαρίσουν τραγούδια που άφησαν εποχή.
Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ιούλιος Καίσαρας. Σπαράγματα. του Romeo Castellucci στο Εθνικό Θέατρο
Ο Ρομέο Καστελλούτσι ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τον σαιξπηρικό Ιούλιο Καίσαρα το 1997. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, επιστρέφει σε αυτόν, για να παρουσιάσει μια περφόρμανς - μελέτη πάνω στο λόγο και την ομιλία, από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου στο Εθνικό Θέατρο.
Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα