Τσαλίκης για Σάττι: Την θεωρώ ανώριμη -Κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε και έκανε ότι κοιμάται

Στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και στα σχόλια που έλαβε μετά την τοποθέτησή του σχετικά με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης σε νέες δηλώσεις του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χαρακτήρισε την τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα

στη Eurovision 2024 ως «ανέτοιμη και λίγο ανώριμη γυναίκα», αναφερόμενος στα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον μουσικό διαγωνισμό, όταν μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Ο ίδιος,αποκάλυψε ότι έλαβε υβριστικά σχόλια στα social media μετά την παραπάνωδήλωσή του, ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν μπορώ να δικαιολογήσω ένανάνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σεφωτογραφίες».

Γιώργος Τσαλίκης:Έπαιρνα κορτιζόνη και μου έστελναν στα social «τι έκανες στη μούρη σου, μπάζο»

«Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου, και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ. Πήρα 3,5 μήνες κορτιζόνη. Το είπα για να μιλήσω για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media, και τους ανθρώπους που χωρίς να ξέρουν αν έχει συμβεί κάτι, θα σταθούν στο αν είσαι πιο πρησμένος. Τα παιδιά μου, που είναι σε ηλικίες ευαίσθητες, ή κάποιος άνθρωπος που στεναχωριέται, μπορεί να τον “πάρουν από κάτω” τέτοιου είδους σχόλια, όπως “πώς έγινες έτσι, τι έκανες στη μούρη σου, μπάζο”», είπε αρχικά ο τραγουδιστής αναφορικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο ίδιος,αναφέρθηκε στη συνέχεια και στα σχόλια που έλαβε στα social media μετά τις προαναφερθείσες δηλώσεις του για τη Μαρίνα Σάττι.

«Έκανα κάποιες δηλώσεις για τη Eurovision και δέχτηκα καμιά 20αριά -30αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κ. Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη. Είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία», τόνισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ και ήμουν κουρασμένος, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος. Ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε λίγο σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε κουρασμένοι, αλλά και να κρίνουμε αυτό που βλέπουμε ως εικόνα. Η Μαρίνα Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το έβλεπε και έκανε ότι κοιμάται», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαλίκης, Σάττι, -Κοιτούσε,tsalikis, satti, -koitouse