Τρίτο παγκόσμιο συνέδριο Μαδεροθεραπείας στην Ελλάδα -Στις 20 Απριλίου στο θέατρο «Χώρος»

Τοτρίτο διεθνές συνέδριο μαδεροθεραπείας,έρχεται και πάλι στην Ελλάδα, στις 20Απριλίου 2024 στο θέατρό «Χώρος».

Πριναπό 5 χρόνια, η Έμα Στανοΐλοβιτς, αποφάσισενα κάνει το όνειρό της πραγματικότητακαι να δημιουργήσει μια πρωτοποριακήεπιχείρηση στην Ελλάδα: ΤηΜαδεροθεραπεία.

Γρήγορα,το όνειρό της πήρε σάρκα και οστά καικάπως έτσι γεννήθηκε η La Bella Signora...

Η La Bella Signoraπριν από τρία χρόνια, σκέφτηκεγια πρώτη φορά να χτίσειμια γέφυρα

συνάντησης και να διοργανώσειτο 1ο διεθνές συνέδριο Μαδεροθεραπείαςστην Ελλάδα, καλώντας μέληαπό όλο τον κόσμο! Το συνέδριοστέφθηκε με επιτυχία και μετά τηνΙσπανία,επιστρέφει στην Ελλάδα πάλι στις 20/04/2024, στοθέατρο «Χώρος» (Πραβίου 6-8 , Αθήνα, έναρξη10:00 π.μ.

Θαέχουμε την ευκαιρία να δούμε όλοι μαζίπως εξελίσσεται η Μαδεροθεραπεία σεπρόσωπο και σώμα σε κάθε χώρα και ναμοιραστούμε τα μυστικά της.

Θασας παρουσιάσουμε, ως La Bella Signora νέεςτεχνικές, προϊόντα, εργαλεία, λάδια,κρέμες, serum και ό,τι αφορά στη Μαδεροθεραπείαπροσώπου και σώματος όπως και θα σαςενημερώσουμε για τα σεμινάρια πουγίνονται στην Ακαδημία μας.

Τοτρίτο διεθνές συνέδριο Μαδεροθεραπείαςστην Ελλάδα είναι πλέον μιαπαράδοση που κάθε χρόνο αποτελεί σημείοσυνάντησης για όλους εμάς.

La Bella Signora: Εδώ θα μάθεις τη φιλοσοφία της μαδεροθεραπείας!

Τα ξύλινα εργαλεία και η άριστη τεχνική που εφαρμόζει η LA BELLA SIGNORA έχουν ως αποτέλεσμα να διαλύεται η κυτταρίτιδα και το δέρμα να φαίνεται λείο!

Η μέθοδος χρησιμοποιεί την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, (δημιουργείται υπεραιμία κι ερυθρότητα) στις επίμαχες περιοχές, μέσα από την άσκηση πιεστικών κινήσεων που γίνεται με ειδικά ξύλινα εργαλεία στις προβληματικές περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος κι απελευθερώνονται οι συσσωρευμένες τοξίνες ενώ παράλληλα ενεργοποιείται ο μεταβολισμός.

ΗΜαδεροθεραπεία στην Ελλάδα απέκτησεφανατικούς πελάτες που συχνά διαφημίζουντα αποτελέσματά της. Αυτή τη στιγμήείναι η νούμερο ένα θεραπεία με ξύλινουςπλάστες στην Ελλάδα που επιτυγχάνειενεργοποίηση του μεταβολισμού, σύσφιξη,εξάλειψη κυτταρίτιδας και πολλά άλλαευεργετικά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα