Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: Σεμνή, αφοσιωμένη, ταλαντούχα ηθοποιός

Ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και η υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Πολιτισμού – βουλευτής Λακωνίας Νάγια Γρηγοράκου αποχαιρετούν τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου.

Στησχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «απο ταπαιδικά της χρόνια ήθελε να γίνειηθοποιός. Μεγάλωσε σε μεγαλοαστικόπεριβάλλον, το οποίο δεν είχε καμίασχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείςτης δεν ήθελαν να ασχοληθεί με αυτό.Όταν την έστειλαν στην Ελβετία γιασπουδές, γύρισε κρυφά

και έδωσε εξετάσειςστο Εθνικό. Εκεί πρωτοσυνάντησε και τονΣταμάτη Φασουλή, με τον οποίο ήταν στηνίδια τάξη και αργότερα υπήρξαν βασικάμέλη στο Ελεύθερο Θέατρο. Η ΆνναΠαναγιωτοπούλου συνέχισε την καριέρατης με επιθεωρήσεις, στις οποίες έπαιζεαλλά έγραφε και το σενάριο. Ευρέως γνωστήέγινε μέσω της συμμετοχής της σετηλεοπτικές σειρές, αρχικά στην κρατικήκαι στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση.Σταθμός της τηλεοπτικής της καριέρας,θεωρείται η ενσάρκωση της «ΜαντάμΣουσού» στην ομότιτλη διασκευή τουμυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τησεζόν 1986-87. "Η αναγνωρισιμότητα μετρελαίνει. Μ’ αρέσει που αρέσω στονκόσμο, αυτή είναι η δουλειά μου, αλλάσυγχρόνως με κάνει και ντρέπομαι. Ητηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ, φτιάχνεισυγγενείς".Αυτή ήταν η ΆνναΠαναγιωτοπούλου. Μια σεμνή, αφοσιωμένη, ταλαντουχα ηθοποιός που κατάφερνεμέσα από τον κάθε ρόλο να κεντρίζει τοενδιαφέρον και να αποσπά τις καλύτερεςκριτικές. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριάμας στους οικείους της».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα