Σοκαριστικό ντοκουμέντο: καθηγητής σταματά καβγά μαθητών με κεφαλοκλείδωμα

Ενα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και 24 ώρες και έχει προκαλέσει δημόσια συζήτηση στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα μαθητή εντός σχολικής αίθουσας στο Μέμφις του Τενεσί, δείχνει την επέμβαση ενός καθηγητή, προκειμένου να διακόψει έναν καβγά που ξέσπασε μεταξύ δύο 16χρονων.

Ωστόσο, η ανορθόδοξη πρακτική του εκπαιδευτικού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς προχωρά σε κεφαλοκλείδωμα σε έναν από τους δύο εμπλεκόμενους μαθητές.

Η μητέρα του 16χρονου,

Σουνκίτα Κουάλς καταγγέλλει τον καθηγητή για υπερβολικό ζήλο και λέει ότι βλέποντας το βίντεο η ίδια ξέσπασε σε κλάματα. «Καμία μητέρα δεν θέλει να στέλνει το παιδί της στο σχολείο και να βλέπει κάτι τέτοιο» δήλωσε.

Εκπρόσωπος του σχολείου ανακοίνωσε πως ο καθηγητής δεν θα έχει συνέπειες για την πράξη του: «Γνωρίζουμε ότι έλαβε χώρα ένας καβγάς εχθές (σ.σ. την Παρασκευή) μεταξύ δύο μαθητών. Ο καβγάς είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση ενός καθηγητή, προκειμένου να σταματήσει η σύγκρουση. Η ασφάλεια και οι διευθυντές του σχολείου έχουν δει το βίντεο και θεωρούν ότι τα μέτρα που έλαβε ο καθηγητής χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για να μην ανταποδώσει ο ένας μαθητής στον άλλον (τη βία)».

56584-watchvideoshowsteacherputteenagepupilinchokeholdw.mp4Tags: ΤενεσίΗΠΑκαθηγητήςμαθητέςκαβγάςκεφαλοκλείδωμαvideo_thumbnail:
Keywords
Τυχαία Θέματα