Σκέφτεται να φύγει από τη Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας

Ο Τάσος Δουβίκας είναι δυσαρεστημένος από την αγωνιστική μεταχείρισή του στη Θέλτα και σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του Βίγκο.

Αυτό αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ για τον Ελληνα διεθνή επιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι από την Ουτρέχτη αντί

12 εκατ. ευρώ.

Με τον Ράφα Μπενίτεθ ήταν αναπληρωματικός, αλλά και μετά την απόλυση του και την πρόσληψη του Κλαούντιο Χιράλντεθ η κατάσταση δεν άλλαξε. Παραμένει στον πάγκο και τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως αναμένεται να ζητήσει από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου εγγυήσεις για την αξιοποίηση του, αλλιώς θα ψάξει για νέα ομάδα στο τέλος της σεζόν.  

Οσο ήταν στον πάγκο ο Μπενίτεθ ο Δουβίκας έπαιζε σχεδόν μόνο στο Copa del Rey, όπου μάλιστα πρόλαβε να σκοράρει έξι γκολ σε πέντε ματς. Και ο Χιράλντεθ προτιμά να ξεκινά τα ματς με βασικό τον Σουηδό φορ, Στραντ Λάρσεν, στην επίθεση. Συνολικά φέτος, ο διεθνής άσος έχει με τη Θέλτα 32 συμμετοχές, κυρίως αγωνιζόμενος ως αλλαγή, έχοντας συνολικά στο ενεργητικό του 10 γκολ και δύο ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκέφτεται, Θέλτα, Τάσος Δουβίκας,skeftetai, thelta, tasos douvikas