Στην Αθήνα ο Έντι Ράμα, ξεκίνησε η ομιλία του στο Κλειστό του Γαλατσίου -Δείτε εικόνες και βίντεο

Έφτασε λίγο μετά τις 12:00 στο Κλειστό του Γαλατσίου ο Έντι Ράμα προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία σε Αλβανούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια άτυπη επίσκεψη-εξπρές, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός -όπως έχει γίνει γνωστό- δεν θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης.

Από νωρίς αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ στο εσωτερικό του γηπέδου υπάρχουν τρεις γιγαντοοθόνες στις οποίες προβάλλεται η σημαία της Αλβανίας. Μάλιστα νωρίς σήμερα

το πρωί ο Αλβανός πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Facebook με... ελληνικό άρωμα υπενθύμισε την ομιλία που θα απευθύνει στο Γαλάτσι.

Η τελευταία ανάρτηση του Έντι Ράμα:Βίντεο μέσα από το Κλειστό του Γαλατσίου όπου θα μιλήσει ο Έντι Ράμα:Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο Κλειστό του Γαλατσίου

Όπως έγραψε χθες το iefimerida.gr, σύμφωνα με τις πληροφορίες και βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού, σε εγρήγορση βρίσκονται αστυνομικοί από την ΔΙ.ΑΣ., την Ασφάλεια, την Τροχαία, τα ΜΑΤ, την ΟΠΚΕ, την αντιτρομοκρατική, ενώ βρίσκονται ακροβολισμένοι και ελεύθεροι σκοπευτές σε σημεία που έχουν κριθεί ως σημεία ιδιαίτερης σημασίας.

Φυσικά μαζί με τον Έντι Ράμα βρίσκεται και η προσωπική του φρουρά, ενώ η διαδρομή που θα ακολουθήσει, από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι και το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου είναι «αποστειρωμένη». Στον αττικό ουρανό αναμένεται να πετάξουν ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και drone, που θα δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Μάλιστα τις προηγούμενες ώρες έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στο στάδιο του Γαλατσίου στο οποίο δεν θα επιτρέπει η είσοδος, ενώ θα παρακολουθείται. Φυσικά ενεργοποιείται και το πληροφοριακό δίκτυο της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έμφαση θα δοθεί και στα σόσιαλ μίντια με αρμόδιες πηγές να αναφέρουν πως εάν επιχειρηθεί να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους αντισυγκέντρωση αυτή θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έντι Ράμα, Κλειστό, Γαλατσίου -Αυξημένα, [εικόνες],enti rama, kleisto, galatsiou -afximena, [eikones]