Σχολική Ψυχολογία -Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση: Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων σχολικής ψυχολογίας και ειδικής αγωγής της Bright Academy σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η έναρξη των μαθημάτων του επόμενου κύκλου είναι 17 Μαΐου 2024. Η συνολική διάρκεια του κάθε προγράμματος (σε αριθμό ωρών και αριθμό εβδομάδων) είναι 400 ώρες, 40 εβδομάδες, 9 μήνες. Η μέθοδος υλοποίησης και οι διαδικασίες παρακολούθησης είναι εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση. Η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Π.Ε. & Δ.Ε. επίσης ι από νέους αποφοίτους παιδαγωγικών σχολών, φοιτητές αλλά και όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να δραστηριοποιηθούν σε αντίστοιχους τομείς.  

Γιαόσους εγγραφούν έως τις 02/05/2024 ισχύει ηειδική προσφορά 180 € για early entry έναντιτης αρχικής τιμής.

Σχολική Ψυχολογία

Σκοπόςτου επιμορφωτικού προγράμματος τηςσχολικής ψυχολογίας είναι η αναλυτικήπαρουσίαση θεματικών περιοχών πουσυμπεριλαμβάνονται στις εφαρμογές τηςσχολικής ψυχολογίας.

Ειδική Αγωγή

Σκοπός του επιμορφωτικού προγράμματος είναι η αναλυτική παρουσίαση θεματικών περιοχών που συμπεριλαμβάνονται στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Μέσα από το περιεχόμενο του προγράμματος αναδεικνύεται ο ρόλος της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη διασφάλιση ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για τους/τις μαθητές/τριες.

Μοριοδότηση έως και 10 μόρια!

Τασυγκεκριμένα ανωτέρω προγράμματα,σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσίαπροσφέρουν σε όσους/όσες το παρακολουθήσουντα εξής μόρια:

1.Σε όλους τους εκπαιδευτικούς γενικήςεκπαίδευσης 2μόρια (Νόμος4589/2019, άρθρο 57: Κριτήρια αξιολογικούπίνακα εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης)

2.Σε εκπαιδευτικούς ΤΕ και ΔΕ 10μόρια

3.Για διορισμό μελών ΕΒΠ 2μόρια (Νόμος4589/2019, άρθρο 60)

4.Σε όλους τους μόνιμους εκπαιδευτικούςκαι στο ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό 0,5μόρια (Νόμος4547/2018, άρθρο 24)

5. 2μόρια στοσύστημα διορισμών-προσλήψεων εκπαιδευτικών(ΑΣΕΠ-αναπληρωτές, αδιόριστοι υποψήφιοι)

6.Σύμφωνα με τον Ν. 4823/2021, άρθρο 33, έως δύο(2) μονάδες γιατις παρακάτω κατηγορίες στελεχών τηςΕκπαίδευσης: α) Περιφερειακοί ΔιευθυντέςΕκπαίδευσης, β) Διευθυντές Πρωτοβάθμιαςκαι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γ)Προϊστάμενοι των Κέντρων ΔιεπιστημονικήςΑξιολόγησης, Συμβουλευτικής καιΥποστήριξης, δ) Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,ε) Διευθυντές Εργαστηρίων ΕιδικήςΕπαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.),ζ) Διευθυντές Πειραματικών ΔημοτικώνΣχολείων, η) Διευθυντές Πρότυπων ήΠειραματικών Γυμνασίων, θ) ΔιευθυντέςΠρότυπων ή Πειραματικών ΓΕ.Λ., ι)Προϊστάμενοι των Τμημάτων ΕκπαιδευτικώνΘεμάτων των Διευθύνσεων ΠρωτοβάθμιαςΕκπαίδευσης, κ) Προϊστάμενοι των ΤμημάτωνΕκπαιδευτικών Θεμάτων των ΔιευθύνσεωνΔευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κάντε εγγραφή στα προγράμματα εδώ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σχολική Ψυχολογία -Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση, Μοριοδοτούμενα, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,scholiki psychologia -eidiki agogi, ekpaidefsi, moriodotoumena, panepistimio peloponnisou