Σάλος στη Euroleague: Διαιτητής πιάστηκε να κλέβει κολόνια σε αεροδρόμιο -Πειθαρχική έρευνα της λίγκας [βίντεο]

Ο διαιτητής της Euroleague Ματέι Μπολτάουζερ ενεπλάκη σε ένα τεράστιο σκάνδαλο, το οποίο έχει οδηγήσει τη λίγκα στην έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας.

Ο Μπολτάουζερ πιάστηκε να κλέβει στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, όπως αναφέρει το Republika.rs. Ο έμπειρος ρέφερι έκλεψε ένα μπουκάλι αρώματος, αξίας άνω των 200€.

Σύμφωνα με πηγές του BasketNews, η Euroleague έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του Μπολτάουζερ και αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες για το περιστατικό.

Μετά την πράξη του, ο Μπολτάουζερ συνελήφθη στο κατάστημα Duty-Free, προσθέτει η Republika, παραδεχόμενος αργότερα το σφάλμα του.

«Δεν γνωρίζω τίποτα», λέει ο έμπειρος διαιτητής της Euroleague

Το σερβικό πρακτορείο επικοινώνησε με τον διαιτητή για το θέμα. «Δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτό. Λυπάμαι, δεν μπορώ να μιλήσω», δήλωσε όταν ρωτήθηκε σχετικά. Η Republika ισχυρίζεται ότι έστειλε το βίντεο στον Μπολτάουζερ, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Ο Μπολτάουζερ σφύριξε στο Game 1 μεταξύ του Παναθηναϊκού AKTOR και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ένα παιχνίδι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του «τριφυλλιού».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα