Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν το τουρ τους στη Νιγηρία -Τους υποδέχτηκαν σαν βασιλιάδες [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν σήμερα την 72ωρη περιοδεία τους στη Νιγηρία με μια επίσκεψη σε ένα σχολείο που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Archewell του ζευγαριού.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με αξιωματούχους και παιδιά στην Ακαδημία Wuse Lightway, λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στην Αμπούτζα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ζευγάρι έγινε δεκτό με πολύ ζεστό τρόπο, σαν πραγματικοί γαλαζοαίματοι. Η Μέγκαν φορούσε ένα μακρύ,

καλοκαιρινό φόρεμα σε ροδακινί απόχρωση, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια περίτεχνη αλογοουρά ενώ επέλεξε χρυσά κοσμήματα.

Ο Χάρι ήταν casual με λινό παντελόνι και πουκάμισο σε μπεζ απόχρωση ενώ στο λαιμό τους φόρεσαν ξύλινα κολιέ.

Η μυστική συνάντηση Χάρι - Μέγκαν και η άφιξη στη Νιγηρία

Το ζευγάρι πέταξε μαζί λίγο πριν τις 5 το πρωί μετά από μια μυστική συνάντηση στην VIP Windsor Σουίτα στο Χίθροου του Λονδίνου χθες μετά την άφιξη της Μέγκαν από το Λος Άντζελες.

Και οι δύο επιβιβάστηκαν στη νυχτερινή πτήση της British Airways για την Αμπούτζα, η οποία καθυστέρησε ελαφρώς αφού ο πιλότος αρρώστησε και χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση.

Οι Σάσεξ, που επισκέπτονται τη Νιγηρία μαζί για πρώτη φορά, κάθισαν στην πρώτη θέση του Boeing 777.

Αυτό έρχεται αφού ο Χάρι είπε ότι ήταν «υπέροχο» που επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα για να γιορτάσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Ο Δούκας βρισκόταν στο Λονδίνο από την Τρίτη για να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των ευχαριστιών.

Κατά την άφιξή τους στη Νιγηρία λίγο πριν τις 5 το πρωί, το ζευγάρι αντάλλαξε χαμόγελα με το πλήρωμα καμπίνας καθώς έφευγε.

Νιγηριανοί αξιωματούχοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο, Abuja Nnamdi Azikiwe International, και τους οδήγησαν από μια πλαϊνή πόρτα σε ένα minibus που τους περίμενε.

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι μένει στο Transcorp Hilton στην Abuja, όπου η προεδρική σουίτα κοστίζει 600 λίρες τη βραδιά.

Η επίσκεψη γίνεται κυρίως για την προώθηση των Αγώνων Invictus και έρχεται αφού ο Χάρι συνάντησε την ομάδα της Νιγηρίας και τον στρατηγό Κρίστοφερ Μούσα στον περσινό διαγωνισμό στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Το πρόγραμμα Χάρι - Μέγκαν στη Νιγηρία

Το ζευγάρι επισκέπτεται ένα σχολείο πριν ο δούκας συναντήσει τραυματισμένους στρατιωτικούς σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο.

Θα παρακολουθήσουν επίσης μια εκπαίδευση για τη φιλανθρωπική οργάνωση Nigeria: Unconquered, η οποία συνεργάζεται με τους Invictus Games, καθώς και μια δεξίωση όπου θα τιμηθούν οικογένειες στρατιωτικών.

Στη συνέχεια, η Μέγκαν πρόκειται να συνδιοργανώσει μια εκδήλωση Women in Leadership με τον Dr Ngozi Okonjo-Iweala, τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Την Κυριακή το ζευγάρι θα πετάξει στο Λάγος για το δεύτερο μέρος της επίσκεψης, όπου θα παρακολουθήσει μια κατασκήνωση μπάσκετ με τη φιλανθρωπική οργάνωση Giants of Africa, μια πολιτιστική δεξίωση και έναν έρανο πόλο για το Nigeria: Unconquered.

Φωτογραφίες: Associated Press

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα