Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης μίλησε για τις δυσκολίες των Ελλήνων από το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατ. ευρώ

Δηλητηριώδη βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσαν πηγές της Νέας Αριστεράς μετά τη συνέντευξή του στο Mega.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο Live News του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο, έδειξε και την νεοαποκτηθείσα μεζονέτα του στο Κολωνάκι, προκαλώντας το σχόλιο της Νέας Αριστεράς: «Καλορίζικο

το νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσει η ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλους ο κύριος Κασσελακης τους πολίτες για το πόθεν έσχες του και για τις εταιρίες στο Ντελαγουερ, τις οποίες κατά δήλωση του «δεν έχει προλάβει να μετρήσει».

Παράλληλα οι ίδιες πηγές παρατηρούσαν αιχμηρά ότι «ο κ. Κασσελακης μίλησε για τις δυσκολίες που περνούν οι Έλληνες πολίτες από το νέο του σπίτι αξίας 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθήνα της στεγαστικής κρίσης».

Ενώ τόνισαν ότι ο κ. Κασσελάκης «συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο».

Αναλυτικά οι πηγές της Νέας Αριστεράς, ανέφεραν για τη συνέντευξη Κασσελάκη:

«Συνεχίζοντας την μετατροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ριάλιτι σόου επιβεβαίωσε ότι με την αριστερά έχει πάρει προ πολλού διαζύγιο.

Τα όσαεπανέλαβε περί φορολογίας είναι αναξιασχολιασμού. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑπαραπέμπει στη λογική της Δεξιάς:απαλλαγές φόρου για τους ισχυρούς ωςεργαλείο της ανάπτυξης. Ο κύριοςΜητσοτάκης πράγματι έχασε την ευκαιρίανα έχει στο πρόσωπο του κυριου Κασσελακηέναν ακόμη νέο υπουργό.

Σήμερα όμωςμάθαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Κασσελακηζητάει προσλήψεις και νέες εξουσίεςστην αστυνομία. Και φυσικά ότι θεωρείτις καταλήψεις των πανεπιστημίωνεφάμιλλες με τον βανδαλισμό τωνπανεπιστημίων. Κάθε φορά και λίγο πιοδεξια στον ανταγωνισμό της διεκδίκησηςσυντηρητικών ψήφων.

Καλορίζικοτο νέο σπίτι. Ελπίζουμε όταν τελειώσειη ανακαίνιση να ενημερώσει επιτέλουςο κύριος Κασσελακης τους πολίτες γιατο πόθεν έσχες του και για τις εταιρίεςστο Ντελαγουερ, τις οποίες κατά δήλωσητου «δεν έχει προλάβει να μετρήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα