Νέα αποχώρηση-βόμβα από το Survivor: Εκτός ο Αλέξης Παππάς -Η ανακοίνωση του Λιανού [βίντεο]

Μία ακόμη αποχώρηση-βόμβα σημειώθηκε στο Survivor, καθώς ο Αλέξης Παππάς έφυγε οικειοθελώς.

Την ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός, αποκαλύπτοντας ότι η αποχώρηση έγινε για προσωπικούς λόγους. «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η Κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε την αποχώρηση λέγοντας:

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Κάτι είχα καταλάβει. Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια στην ομάδα και σε μένα θα είναι αρκετά μεγάλη. Μου έδινε ώθηση. Εύχομαι να είναι όλα καλά πίσω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω τους λόγους που έφυγε ο Αλέξης. Ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να κάνουμε ξανά παρέα».

Survivor: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Αλέξη Παππάλες οι ειδήσειςΝικόλαος Γλύξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ: Από τον παραμυθένιο γάμο στις Σπέτσες, στο «βελούδινο» διαζύγιο«Σασμός»: Ποιοι ηθοποιοί της σειράς υπέκυψαν στις… σειρήνες της πολιτικήςΓιατί τέτοια φρενίτιδα με «Το πρόβλημα των 3 σωμάτων»: Διαβάσαμε το βιβλίο και είδαμε τη σειρά στο Netflix

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
-βόμβα, Survivor, Εκτός, Αλέξης Παππάς -Η, Λιανού [βίντεο],-vomva, Survivor, ektos, alexis pappas -i, lianou [vinteo]