Μαρίνα Σάττι: Πώς πέρασε την πρώτη μέρα στο Μάλμε -Φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο

Στη σκηνή της Eurovision βρέθηκε εχθές, Δευτέρα 29/04, για πρώτη φορά, η Μαρίνα Σάττι, με την πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους Έλληνες Eurofans.

Στα πλάνα που ήρθαν στο «φως» από τη Malmö Arena, η τραγουδίστρια καταγράφεται με την ομάδα της επί σκηνής να ερμηνεύει το «Zari», δίνοντας στους fans του μουσικού διαγωνισμού μια πρώτη γεύση από την «εκρηκτική» εμφάνιση

που ετοιμάζει, αρχικά για τον β' ημιτελικό, στις 9 Μαΐου.

Εκεί, η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη βραδιά του μεγάλου τελικού, στις 11 Μαΐου, κάτι που, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter και τα σχετικά προγνωστικά, θεωρείται δεδομένο.

Μαρίνα Σάττι: Οιεικόνες μέσα από το ξενοδοχείο και ο χορός στο πούλμαν που μετέφερε τηνελληνική αποστολή

Το βράδυ της Δευτέρας, η Μαρίνα Σάττι ανήρτησε σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου καταγράφεται η ίδια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Μάλμε.

Στις εν λόγω εικόνες, η τραγουδίστρια πόζαρε φορώντας μία κίτρινη φόρμα που έγραφε «haute mess», ενώ σε βίντεο που συμπεριέλαβε στην ανάρτησή της καταγράφεται να χορεύει μέσα σε πούλμαν με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Γειά! Πρώτη μέρα στο Μάλμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Μαρίνα Σάττι, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Πώς, Μάλμε -Φωτογραφίες,marina satti, pos, malme -fotografies