Μαρίνα Σάττι: Διερμηνέας μετέφρασε στη νοηματική το «Ζάρι» [βίντεο]

Στον αποψινό β' ημιτελικό θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024, με τη Μαρίνα Σάττι να διαγωνίζεται για να προκριθεί το «Ζάρι» στον τελικό.

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, το «Ζάρι», ανέλαβε να μεταφράσει για τους συμπολίτες μας με προβλήματα ακοής ο Σπύρος Κουζέλης, διερμηνέας της ελληνικής νοηματικής γλώσσας, ο οποίος, όπως ανέφερε η Ertnews, προσπαθεί να μεταφέρει σε άτομα με προβλήματα

ακοής όχι μόνο τους στίχους αλλά και τη μουσική των τραγουδιών.

Βίντεο: Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στη νοηματική

Ο διερμηνέας δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδά στη νοηματική γλώσσα τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024 με τον δικό του, ευρηματικό τρόπο.

Πώς θα εμφανιστούν οι χώρες στον β' ημιτελικό της Eurovision 2024 -Η σειρά της Ελλάδας

Η Eurovision 2024 πραγματοποιείται στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας. Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί σήμερα στον β' ημιτελικό στην 3η θέση διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον β' ημιτελικό της Eurovision είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία. Στον β' ημιτελικό της Eurovision, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Διερμηνέας, Ζάρι [βίντεο],marina satti, diermineas, zari [vinteo]